Hjælp til at imødegå angreb fra Ritzau

Jeg søger hjælp til finansiering af erstatningskrav fra Danmarks store propagandabureau, Ritzau.

Ritzau Scanpix‘ håndlangere hos Copyrightagent har nu igen opdaget, at jeg ved en fejl er kommet til at bruge et af deres billeder i et indlæg her på PerBraendgaard.dk.

Sidst var det et billede af Grundloven. Denne gang er det et billede af Rasmus Paludan. I begge tilfælde har proceduren været at gå direkte til erstatningskrav uden dialog. Denne gang er erstatningskravet på 3.437,50 kr. Det var også, hvad jeg betalte sidst for Grundloven, så vidt jeg husker. I begge tilfælde har jeg derefter fortsat ikke haft ret til at bruge deres billeder, mener de, selvom jeg har betalt erstatning. Det vil de så have penge for derudover, hvilket jeg selvfølgelig ikke er gået med til. Jeg har bare sat nye billeder på, da de egentlig slet ikke var vigtige for budskaberne.

Jeg oplever disse to sager som politisk motiverede angreb på mig og min oplysningsvirksomhed. I mangel af andet at angribe mig med for tiden, så prøver de tilsyneladende nu at angribe mig økonomisk på denne måde. Hvis Ritzau Scanpix ønskede at have et samarbejde med mig, så ville de ikke starte med et erstatningskrav. Jeg opfatter det derfor som et økonomisk angreb, samtidig med at jeg erkender, at jeg har brugt de nævnte billeder af henholdsvis Grundloven og Rasmus Paludan. Det giver derfor ikke rigtigt mening for mig at gå i retten med sagen, da jeg vil tabe den med krav om betaling af sagsomkostninger oven i erstatningskravet.

Jeg vil i stedet bruge det som en anledning til at gøre opmærksom på, hvordan formentlig Danmarks største nyhedsbureau, Ritzau, behandler frie, systemkritiske journalister: økonomisk angreb i stedet for konstruktiv dialog.

Der er mange problemer med nyhedsbureauer, hvilket jeg bl.a. har redegjort for i min bog Frihedens Pris – Er du så fri, som du tror? Jeg ved ikke, om det bl.a. er derfor, at Ritzau tilsyneladende har set sig sure på mig og ønsker at angribe mig i stedet for at samarbejde med mig om konstruktiv journalistik.

Ritzau/Scanpix/Copyrightagent vil formentlig mene, at dette blot er standard procedure i denne slags sager, hvilket jeg så vælger ikke at tro på. Ligesom det heller ikke var tilfældigt, at nogen anmeldte mig til politiet for at have skrevet kritiske indlæg om Christchurch-terrorvideoen fra New Zealand med det resultat, at politiet ransagede mit hjem og konfiskerede min computer, telefon og iPad i næsten et år. Det er min opfattelse, at fjenden kender og misbruger hver eneste lille bitte detalje i systemet mod os, der kæmper for frihed, folkestyre og retfærdighed.

Jeg vil også benytte lejligheden til at række ud til folket efter økonomisk hjælp til at betale de ekstra omkostninger, som disse politiske angreb har og har haft for mig. Det kan foregå som donationer til mit politiske parti, Sundhedsliberalt Folkeparti, da jeg som sagt opfatter denne og de andre sager som politiske angreb.

Du kan donere via MobilePay til 26 25 20 10. Mærk venligst betalingen med ‘Donation’.

Pengene vil gå til at betale den aktuelle bøde. Eventuelt overskud vil blive brugt til at dække hullet fra den forrige bøde fra Ritzau/Scanpix. Evt. yderligere overskud vil gå til at dække hullet efter den nye computer m.v., som jeg blev nødt til at købe i maj sidste år, efter fjenden havde misbrugt politiet til at fjerne mine arbejdsredskaber. Jeg har dog fået alle mine ting retur nu.

At Ritzau absolut ikke er systemkritisk fremgår af det faktum, at en af deres egne fotografer blev tæsket af politiet ved en Men In Black-demonstration i København. Det ved jeg fra et pålideligt vidne til episoden ved Forum på Frederiksberg. Til trods for denne meget direkte vidneberetning af politiets uprovokerede voldelige fremfærd, så har Ritzau så vidt jeg er orienteret absolut intet pippet om denne episode, der burde være breaking news. Udeladelser er den mest brugte form for propaganda, som Ritzau hermed har gjort sig skyldig i. Jeg vil se nærmere på Ritzaus propagandavirksomhed til skade for folkesundheden og folkefriheden i den kommende tid. Tak til Ritzau for at have motiveret mig til dette.

4.3 15 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments