Naturlig Corona Vaccine #7: Tag hensyn til andre

Da frihed er en integreret del af sundhed, så er enhver strategi mod corona, der omfatter at reducere den enkeltes frihed pr. definition en usund strategi. Med frihed følger ansvar – både for sig selv og for andre.

Naturlig Corona Vaccine omfatter to frihedsbaserede strategier til at tage hensyn til andre.

For det første er det vigtigt, at du isolerer dig, hvis du føler dig syg. Hvis du mærker efter, så er det også den naturlige respons på sygdom. Det vil både fremme din egen healing, og du undgår at smitte andre med, hvad end du fejler, når du bliver hjemme under dynen. Sørg for altid at have proviant nok til, at du kan klare 14 dage med sygdom. Sørg også for at have et socialt netværk af mennesker, der kan levere varer til dig, hvis du ikke selv er i stand til det på grund af sygdom, uanset om det måtte være covid-19, influenza eller noget tredje.

For det andet er det vigtigt, at du isolerer dig, hvis du ikke kan tåle at blive smittet med det nye coronavirus. Tag ansvar for din egen sårbarhed i stedet for at kræve, at andre skal ofre deres sundhed og frihed for dig og nogle få andre, der måske er i særlig risiko for at blive alvorligt syge af covid-19. Inden du dømmer dig selv som særligt sårbar, så overvej også om der måske er noget af det, som du selv kan gøre noget ved, så du kan øge din modstandskraft og dermed reducere din sårbarhed, f.eks. ved at følge rådene i Naturlig Corona Vaccine-programmet.

Her nærmer vi os det politiske og etisk centrale i coronaen: Hvorvidt skal hensynet til nogle få særligt sårbare fjerne friheden og ødelægge sundheden for de mange, der godt kan tåle at blive smittet med corona? Og selvom man er særligt sårbar, skal man så tvinges til at leve sit liv i social isolation for at undgå en sygdom? Det er min holdning, at løsningen aldrig må være tvang. Tvang er det modsatte af frihed og dermed det modsatte af sundhed. Man skal passe på med at dyrke sundheden så meget, at den ender med at blive en sygdom i sig selv.

Men altså: Det er sund fornuft at isolere sig, når man føler sig syg med noget, der kan smitte. Lyt til din krop. Den ved mere, end du tror. Det er også sund fornuft at isolere sig fra belastninger, indtil kroppen er blevet helet og styrket, så man er klar til fuld livsudfoldelse igen.

4.5 2 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments