Nanna Fri får Mette Grith Stage som forsvarer

Nanna Fri har nu fået den samme forsvarsadvokat, Mette Grith Stage, som jeg også selv skiftede til mellem Byretten og Landsretten, da jeg var blevet udsat for et politisk motiveret justits- og karaktermord i Københavns Byret i 2019. Jeg blev efterfølgende pure frifundet for alle anklager med dommerstemmerne 6-0 i Østre Landsret. Der er nu … Læs videre Nanna Fri får Mette Grith Stage som forsvarer
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
mandag, 29 marts 2021, 15:02 15:02

Godt du er sluppet helskindet ud af den… infame og usle u-danske regerings “nazistiske”fangearme !!

mifrank
mandag, 29 marts 2021, 20:41 20:41

Jeg gik netop og følte en mangel på viden om hvordan det gik med Nanna Fri sagen. Hvor der det godt at DU giver mig viden herom. kh Michael f.