Natural Corona Vaccine No. 8: Face Your Fears – And Choose Freedom

You have now reached the final step in the Natural Corona Vaccine program. Unlike the previous seven steps, this final step is a purely psychological step. It is about facing your fears – and choosing freedom. The situation with the corona virus is being exploited by some powerful agents to increase coercion and surveillance and … Læs videre Natural Corona Vaccine No. 8: Face Your Fears – And Choose Freedom
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS or The Holistic Health Blog og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]