Mette Frederiksen læser bog om borgerkrig

Statsminister Mette Frederiksen skrev i et opslag på Facebook i går kl. 11:40, at hun er gået i gang med at læse en bog om den spanske borgerkrig. Det er måske ikke helt tilfældigt.

Den spanske borgerkrig varede fra 1936 til 1939 som følge af en dyb splittelse i det spanske samfund. På den ene side stod de højreorienterede nationalister og på den anden side republikanerne, der støttede det vaklende spanske demokrati. Borgerkrigen blev en blodig og langvarig udmattelseskrig, der i sidste ende førte til sejr for general Francos højreorienterede nationalister. Hans sejr blev starten på 36 års diktatur i Spanien. Borgerkrigen og det efterfølgende diktatur er stadig et åbent sår i det spanske samfund.

Det er min opfattelse, at vi om to år kan risikere at stå i samme situation i Danmark. På den ene side har vi dem, der tror på Mette & Co. Det kan måske sammenlignes med dem, der dengang i Spanien fulgte general Franco blindt – eller dem der i Tyskland i samme periode fulgte Adolf Hitler blindt. Denne gang handler uenigheden på overfladen om håndteringen af corona og sundhed. Hvorfor skal den propagandafremkaldte frygt for corona legitimere indførelse af et totalitært, digitalt diktatur i Danmark og resten af verden?

På den anden side har vi de grupperinger i det danske samfund, der nu er ved at samle sig i en fælles organisation i noget, der minder om Danmarks Frihedsråd i 1943. Vækkelsen af folket sker trods alt lidt hurtigere denne gang end sidst, vores land blev besat af udenlandske magter, der hader vores frihed.

Kan man forestille sig, at Moder Mette, der kvæler os i omsorg, er begyndt at interessere sig for borgerkrig, da hun også kan se, at det venter lige om hjørnet i Danmark? Det bliver en FRIHED vs FASCISME-krig, ligesom sidste verdenskrig også var, i hvert fald på overfladen. Mette F. er desværre kollaboratør, der arbejder for besættelsesmagten, men det kan jo være, at hun kan få nogle gode tricks fra general Franco i det sundhedsfascistiske samfund, som jeg har døbt Fascisme 2.0.

Jeg håber dog, at vi kan løse konflikterne på ikke-voldelige måder – med oplysning i stedet for våben. Fascisterne provokerer os nu ved at overfalde fredelige demonstranter. Det er her vigtigt, at vi som selvforsvar ikke bruger andre våben end vores ytringsfrihed, selvom man også kan komme flere år i fængsel for at bruge den nu om stunder.

Danmark er på et år blevet et fascistisk land som følge af et globalt og groft misbrug af mit fag: sundhed. Jeg er ikke typen, der sætter mig hen i hjørnet og venter på, at det går over af sig selv. Jeg er heller ikke typen, der googler hjemmelavede sprængstoffer. Jeg er typen, der prøver at gå den gyldne middelvej, hvor jeg siger fra overfor fascisterne på ikke-voldelige måder samtidig med, at jeg oplyser mine medmennesker om, at vi lever i en historisk tid, og at vi har brug for hver eneste levende sjæl i den ultrafredelige frihedsbevægelse.

Jeg har desværre endnu ikke nået det punkt i min personlige og åndelige udvikling, at jeg bare kan forholde mig i ro, når mit hjem bliver invaderet, eller når mine venner bliver overfaldet af politiet, der burde beskytte os mod den fjende, der har invaderet landet. Så jeg råber og skælder ud, men prøver så ellers mest på at stille nogle rolige spørgsmål til de uniformerede voldsmænd, der forhåbentlig kan fremkalde den eneste logiske følelse i deres sind: skam.

5 16 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Mike
Mike
torsdag, 1 april 2021, 22:36 22:36

Det er ingen tilfældighed hvad hun læser, hun kender planen.
https://capitalistexploits.at/a-forecast-for-the-next-decade/

Frank
Frank
lørdag, 3 april 2021, 13:14 13:14
Reply to  Mike

mener det var omkring 2018 at der blev hold hjemmeværdsøvelser som netop handle om civil opstand.