De magiske ord: “Jeg er fritaget”

Jeg får i denne tid mange henvendelser fra folk, som jeg desværre ikke har tid til at besvare personligt. Jeg er ikke jurist, og jeg tilbyder ikke juridisk rådgivning. Spørgsmålene går på, om jeg kan henvise til de specifikke bekendtgørelser og paragraffer og passager, som man skal bruge i forskellige konkrete situationer omkring mundbind, test, … Læs videre De magiske ord: “Jeg er fritaget”
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
9 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
søndag, 18 april 2021, 11:48 11:48

øh – til hvem vil du anmelde dem ?? Det er fuldstændig rigtig at vi skal være mange som er modige nok til at sige fra før der sker noget – det gælder især over for de industrialiseret produkter. Det er igennem disse selvskaber fascismen er ved at overtage – forretningen Danmark. Komfort og underholdning er ikke det samme som lykke ! Vi skal kæmpe for vores børns fremtid om vi så skal gå i fængsel (som andre frihedskæmper har gjort før os) Som du siger så skal vi ikke lade os nøje med byretten men anke og tage den… Read more »

tirsdag, 20 april 2021, 17:19 17:19

disse tre magiske ord er også vigtige: Jeg samtykker ikke. * Nogen, der har tænkt over, hvad de vil gøre, når vaccinerne utvivlsomt bliver obligatoriske? Jeg tænker senest efterår, lukker de ned igen med en påstået 3. bølge, som er helt ude af kontrol, så alle skal vaccineres – også dem, der ikke vil… Man kan selvfølgelig vælge at gå i fængsel, men der er det helt sikkert bare nemmere for dem at vaccinere en mod ens vilje. Flugt? Hvorhen? Man kan jo ikke engang komme ud af landet. Vi er overvåget overalt via satelitter og anden sporingsteknologi. De kan… Read more »

onsdag, 21 april 2021, 12:48 12:48
Reply to  Aroun

Kan sagtens følge dig, men en ting er at der er overvågning over alt, men det er vidst mest til skue. Når ingen tjekker det så er det mest for at holde dig stangen, gøre dig paranoid. Big Brother er en illusion pt. Jeg har kørt over 40.000 km i Europa de sidste 9-10 mdr. Jeg er blevet stoppet af politiet 2 gange i den periode, uden at få hverken reprimande eller bøde, jeg er fritaget for alt. Det er sgu ikke meget mere end man normalt ville når man rejser så meget. De skaber et spind af frygt baseret… Read more »

onsdag, 21 april 2021, 10:51 10:51
Reply to  Aroun

desværre…. godt skrevet Aroun. De samme tanker har jeg haft. Personligt vil håber jeg på at folk som os kan finde ud af at finde sammen i små samfund – det er letter når man er flere og det kræver en større indsat fra myndighedernes side at skulle indtage sådanne “fristeder” – se bare på Christiania det eksistere endnu. der findes steder som GroBund, Friland, Torup man mange flere steder som er selvforsynede og som man kan samarbejde med…. Det handler om samarbejde og celler. Være selvstændig enheder som kan finde ud af at samarbejde….tro der er mere vi er… Read more »

onsdag, 21 april 2021, 11:03 11:03

jeg fulgte et seminar som handler om The Great Rest – det hed The Greater Reset. 5-6 dage af 3-5 timer. Det var på samme tid som da de “fine folk” mødes i Davos. Jeg kan anbefale at se dem – der er meget god oplysning til hvordan vi kan modstår den fascisme som er ved at blive trukket ned over hovederne på os. Man kan tage hvad men kan brug og lade resten ligge. En anden god ting ved arrengemanget er at vi så ikke står alene men ikke kun lokalt, på landsplan men netop globalt – men se… Read more »

onsdag, 21 april 2021, 15:57 15:57

kære frank og bell4freedom
tak for de opløftende ord. det varmer om hjertet at høre positive aspekter.
måske vi skal blive bedre til at mødes i den virkelige verden, støtte og opmuntre hinanden.

masser af kærlighed, lys og gode vibrationer til alle jer modige, modige sjæle.

onsdag, 21 april 2021, 21:56 21:56
Reply to  Aroun

Ingen tvivl om det er svært, det var egentligt også svært inden covid maskeraden startede. I de sidste ca. 20 år har systemet stille kvalt os med dets frihedsberøvelser på røde papirer. Jeg tror det vil blive en hård tid de næste år, vi som lever som rejsende har fået stjålet vores livsstil men vi vil ikke finde os i det, vi er ikke sygdom eller smitte. Vi er mennesker og vi vil ikke tvinges til test, vax osv. Bare fordi vi trues. Det er frygt illusionen man skal udover, stod vi sammen ville de aldrig kunne have gjort det… Read more »

Last edited 1 year ago by Bell4freedom
onsdag, 21 april 2021, 17:05 17:05
Reply to  Aroun

jeg er ikke særlig modig!! – faktisk er jeg lidt af en tøsedreng – jeg er bare træt af deres ævl, manipulationer osv.
Vi har fået et system som er blevet mere og mere kompliceret og med resrektionir og love i masse vis så det ikke er til at følge med eller røre sig. Det er ikke kun nu men noget som har stået på i flere årtier.
selv om jeg ikke er sååå gammel så føler jeg mig det sq – jeg kan ikke følge med længer.

onsdag, 21 april 2021, 18:13 18:13
Reply to  Frank

🙂 ja, sådan har jeg det også, min hjerne er bare så træt, kan slet ikke følge med tempoet i det moderne samfund. jeg er en gammel sjæl. lytter en del til Jessie Czebotar. Hun er meget inspirerende. Nu ved jeg ikke, om hun er falsk eller ægte. Der er så mange falske whistleblowere/afhoppere i omløb. Hvis hun er ægte, så er hun guld værd. Hun hævder at være brudt ud af en renblods-illuminati familie, hvor hun blev trænet til at overtage posten som det, satanisterne kalder for ‘Mother of Darkness’. Hun har sammen med andre kristne oprettet et fint… Read more »