Facebooks politi og henrettelsesafdeling har slået til igen

Facebook har igen uden varsel og uden at angive nogen specifik grund deaktiveret min konto fra i dag den 26. april 2021. Det skete få dage efter, at jeg igen var begyndt at ytre mig offentligt og nogenlunde ærligt og direkte på dét sociale medie om den politiske situation i Danmark. Jeg bemærker især, at … Læs videre Facebooks politi og henrettelsesafdeling har slået til igen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
9 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Rubo
mandag, 26 april 2021, 8:12 08:12

Det er noget 💩…

helgeras@gmail.com
mandag, 26 april 2021, 13:49 13:49

Og nu, en ny u-tryghedslov: Justitsminister klar med ny “tryghedslov”: Kan føre til forbud mod demonstrationer. https://indblik.net/justitsminister-klar-med-ny-tryghedslov-kan-foere-til-forbud-mod-demonstrationer/ Endnu et trin ned af stigen mod fascisme. Hvis der er nogen der har udvist utryghedsskabende adfærd, så er det da især de såkaldt ”folkevalgte” på borgen. De har allerede indført ytringsforbud, hvor for eksempel en opfordring til ikke-voldelig adfærd resulterer i to års fængsel. Eller for nylig, politiet bryder ind med vold i en privat bolig med trukne revolvere, hvor den mistænkte aldrig har udøvet, eller opfordret til vold, men kun i et ugentligt program på youtube (som nu i tre uger… Read more »

neo
neo
mandag, 26 april 2021, 17:36 17:36

ja og det næste må være at man fjerner ytringsfriheden administrativt for det skaber jo også utryghed når folk siger noget som ikke passer ind i deres narrativ. Tjae hvorfor ikke fængsle eller aflive folk forebyggende, inden de bliver kritiske, for det er jo mega utryghedsskabende når folk er kritiske og stiller spørgsmål. Og hvorfor ikke aflyse næste valg, også fordi, det er utryghedsskabende med alt den dialog og konflikter og uenigheder. Nej det er bedre at indføre diktatur med Mette F som diktator og så skal vi da have lavet nogen Mette kloner, så vi har en ny og… Read more »

Jytte Dahl
mandag, 26 april 2021, 14:00 14:00

Delt i grupper

Eva Mortensen
tirsdag, 27 april 2021, 8:10 08:10

Hej Per
Jeg vil dele dit noget af dit på min udmærkede Facebook profil
Mkh Eva

Frank
tirsdag, 27 april 2021, 15:22 15:22

kan desværre ikke hjælpe dig med FB – jeg har selv trukket mig (og hver er det rart)
men bare rolig …har fortalt om din blok/hjemmeside. 🙂

Tine Bethel
tirsdag, 27 april 2021, 17:13 17:13

Hej Per. Jeg er selv ved at kaste op over situationen på fakebook og synes det er kvælende at man skal bruge energi på, at finde ud af hvad man må og ikke må, og tilsidst bliver man enten handlingslammet eller slettet. Jeg har haft en længere periode på telegram, men måtte droppe det, da min mac blev hacket flere gange, i sær når jeg delte I sraelsk indhold. Jeg er på faken endnu, så hvis jeg kan gør noget for dig, evt dele dit og dat, så sig til. Kram og et kram til. Tine

Tine Bethel
tirsdag, 27 april 2021, 17:15 17:15

Men lov mig at du passer på dig selv! Please. Du kender jo metoderne og “de” er altid flere skridt foran.