Facebooks politi og henrettelsesafdeling har slået til igen

Facebook har igen uden varsel og uden at angive nogen specifik grund deaktiveret min konto fra i dag den 26. april 2021.

Det skete få dage efter, at jeg igen var begyndt at ytre mig offentligt og nogenlunde ærligt og direkte på dét sociale medie om den politiske situation i Danmark. Jeg bemærker især, at nedlukningen kom kort tid efter, at jeg delte dette offentlige brev til medlemmer af Folketinget.

Jeg må igen konstatere, at der ikke er ytringsfrihed på Facebook som intellektuel systemkritiker. En af de ansvarlige for etableringen af ytringsfængslet er tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt og partikammerat til nuværende statsminister Mette Frederiksen. Helle Thorning-Schmidt er, så vidt jeg er orienteret, ansvarlig for, hvad der reelt er et ytringspoliti på Facebook. Deres opgave er tilsyneladende bl.a. at deaktivere personer fra Facebook, hvis de begynder at blive en for stor trussel for det herskende system.

Det er karakteristisk for politik baseret på løgn, at det ikke kan tåle en fri og offentlig debat. Derimod kan politik baseret på sandhed altid tåle frie ytringer og udvekslinger af beviser og argumenter. Corona er så et af de emner, som ikke kan tåle fri og åben debat – heller ikke på Facebook.

Nogen burde afprøve Facebooks censurpolitik ved Menneskerettighedsdomstolen eller lignende, evt. som et kollektivt søgsmål mod giganten inkl. krav om økonomisk erstatning.

Mit bedste bud på et alternativ til Facebook er PerBraendgaard.dk. Her kan du også oprette en gratis profil, og du kan ytre dig frit med kritik af regeringens coronapolitik, og hvad du ellers har trang til at brokke dig over. Ellers er MeWe også et godt bud på et alternativ til Faecesbook, hvor jeg selv efterhånden har fået en hel del kontakter. Find mig her.

Hvis du stadigvæk er på Facebook, så kan du hjælpe med at få sandheden ud til folket ved at dele mine indlæg på din profil og dine grupper. Du skal selvfølgelig kun dele de indlæg, som det giver mening for dig at dele. Du kan skrive dig op på min mailingliste, så du får besked med det samme, når jeg har udgivet et nyt indlæg. Du kan f.eks. starte med at dele linket til dette indlæg på Facebook nu. Tak for hjælpen.

Jeg selv vil nu fortsætte med at kommunikere ad de alternative veje, som jeg var godt på vej ud af, da Facebooks henrettelsesafdeling sidst havde slået min konto ihjel.

NYHED: Tilmeld nyhedsbrev og modtag invitationer til begivenheder med Per Brændgaard om lige præcis det eller de emner, som DU interesserer dig for. >> Klik her <<

Tilmeld
Besked om
9 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Rubo
Rubo
mandag, 26 april 2021, 8:12 08:12

Det er noget 💩…

helgeras@gmail.com
helgeras@gmail.com
mandag, 26 april 2021, 13:49 13:49

Og nu, en ny u-tryghedslov: Justitsminister klar med ny “tryghedslov”: Kan føre til forbud mod demonstrationer. https://indblik.net/justitsminister-klar-med-ny-tryghedslov-kan-foere-til-forbud-mod-demonstrationer/ Endnu et trin ned af stigen mod fascisme. Hvis der er nogen der har udvist utryghedsskabende adfærd, så er det da især de såkaldt ”folkevalgte” på borgen. De har allerede indført ytringsforbud, hvor for eksempel en opfordring til ikke-voldelig adfærd resulterer i to års fængsel. Eller for nylig, politiet bryder ind med vold i en privat bolig med trukne revolvere, hvor den mistænkte aldrig har udøvet, eller opfordret til vold, men kun i et ugentligt program på youtube (som nu i tre uger… Read more »

neo
neo
mandag, 26 april 2021, 17:36 17:36

ja og det næste må være at man fjerner ytringsfriheden administrativt for det skaber jo også utryghed når folk siger noget som ikke passer ind i deres narrativ. Tjae hvorfor ikke fængsle eller aflive folk forebyggende, inden de bliver kritiske, for det er jo mega utryghedsskabende når folk er kritiske og stiller spørgsmål. Og hvorfor ikke aflyse næste valg, også fordi, det er utryghedsskabende med alt den dialog og konflikter og uenigheder. Nej det er bedre at indføre diktatur med Mette F som diktator og så skal vi da have lavet nogen Mette kloner, så vi har en ny og… Read more »

Jytte Dahl
Jytte Dahl
mandag, 26 april 2021, 14:00 14:00

Delt i grupper

Eva Mortensen
Eva Mortensen
tirsdag, 27 april 2021, 8:10 08:10

Hej Per
Jeg vil dele dit noget af dit på min udmærkede Facebook profil
Mkh Eva

Frank
Frank
tirsdag, 27 april 2021, 15:22 15:22

kan desværre ikke hjælpe dig med FB – jeg har selv trukket mig (og hver er det rart)
men bare rolig …har fortalt om din blok/hjemmeside. 🙂

Tine Bethel
Tine Bethel
tirsdag, 27 april 2021, 17:13 17:13

Hej Per. Jeg er selv ved at kaste op over situationen på fakebook og synes det er kvælende at man skal bruge energi på, at finde ud af hvad man må og ikke må, og tilsidst bliver man enten handlingslammet eller slettet. Jeg har haft en længere periode på telegram, men måtte droppe det, da min mac blev hacket flere gange, i sær når jeg delte I sraelsk indhold. Jeg er på faken endnu, så hvis jeg kan gør noget for dig, evt dele dit og dat, så sig til. Kram og et kram til. Tine

Tine Bethel
Tine Bethel
tirsdag, 27 april 2021, 17:15 17:15

Men lov mig at du passer på dig selv! Please. Du kender jo metoderne og “de” er altid flere skridt foran.