The Three Competing Narratives About COVID-19: Let’s Go For The Truth!

From my point of view it seems like the public and not so public debate about COVID-19 is dominated by three different and competing narratives which I will describe in this post. THE PROPAGANDA NARRATIVE The Propaganda Narrative is the one that is being pushed by the mainstream media. It is the story that everybody … Læs videre The Three Competing Narratives About COVID-19: Let’s Go For The Truth!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS or The Holistic Health Blog og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]