Grundlovsdag: Et par ord fra gaden i dagens anledning

For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
thetruthshallsetyoufree
lørdag, 5 juni 2021, 14:00 14:00

Kære Per Næste gang, du bestiller brunch, vil jeg anbefale dig, at stoppe op og genoverveje svinekødet i form af bacon, pølser osv. Det er ikke for sjov, at Skaberen på det kraftigste ansporer til, at vi holder os fra at spise gris og visse andre dyr og grundigt beskriver spisereglerne. De er ikke er skrevet for, at diktere, men for at vejlede os bedst muligt til vores eget bedste! Hvis du mener, at biblen er troværdig og gavnlig for mennesket, bør du måske overveje, at følge spisereglerne? (3 Mosebog kap. 11). Det er en udbredt (og alvorlig) misforståelse, at… Read more »

thetruthshallsetyoufree
mandag, 7 juni 2021, 15:24 15:24

Det er så sandt, som det er sagt. Og står skrevet! 👍Det talte ord, der jo kommer ud af munden, er voldsomt kraftfuldt, hvad enten det er negativt eller positivt ladet.
Men det står klart og tydeligt, ved nærmere studie, at kloge ord ikke blev sagt i mad-regel-sammenhæng.
Når du får tid og lyst, ku du måske prøve, at læse Lukas 11:37-41 eller Matt 23:23-27 om religiøst, selvretfærdigt hykleri, som Yehushua advarede imod…
❤🌷❤