Vred mand tæt på at slå kvindelig demonstrant ihjel i går

Jeg var i går vidne til en episode, der kunne være endt drabeligt galt. Jeg gik bagerst i Men In Black-marchen gennem København i går aftes. Pludselig ser jeg en genstand komme flyvende ned højt oppe fra en ejendom. Det viser sig, at en vred mand, der har iagttaget demonstrationen oppe fra sit vindue, vælger … Læs videre Vred mand tæt på at slå kvindelig demonstrant ihjel i går
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jo-Bro
søndag, 6 juni 2021, 12:50 12:50

Dejligt at følge dig Per. Ved ikke om du kan se, hvor mange de går ind på siden (Uden at logge ind). Men jeg er der hver dag.
Du tænker utroligt meget som jeg selv. Du er mellem mine ordentlige/alternative nyheder hver dag – Og min Private Eyes i København 😀