Er WHO den usynlige besættelsesmagt?

Meget tyder på, at WHO er den usynlige statsovermagt, der har besat Danmark og de fleste af verdens øvrige nationer via Corona. Whistleblower Astrid Stuckelberger har afsløret, hvordan WHO skabte en falsk covid-pandemi og blev til den korrupte verdensregering, som alle nationale regeringer nu har underkastet sig med store lidelser for folket til følge. WHO … Læs videre Er WHO den usynlige besættelsesmagt?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Brændgaard Total og være logget ind.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
mandag, 28 juni 2021, 17:58 17:58

WHO er kun et redskab som magten benytter. Magten sidder fordelt i forskellige loger – f.eks. Bilderberg, Club of Rome og nogle stykker mere. En flok mennesker som har mistet jordforbindelsen og tror de er bedre og vigtiger end os andre. Tror de er verdens frelser men de er lige akkurat problemet. De tror de er guder og laver vores alle sammen dagsorden – hamsterhjulet – igennem WHO, FN (f.eks. de 17 verdensmål) G7/8 osv. De gør det igennem at være CEO´s, Bestyrelsesformænd, Hovedaktionære osv. igennem de forskellige industrier, feks. fødevareindustrien, medicinalindustrien, våben industrien osv. Den enkelte terrorist/synder/misbruger kan jo… Read more »

Marie
mandag, 28 juni 2021, 20:36 20:36

Jep. WHO’s “gode sundhedsmæssige intentioner” er utivivlsomt tvivlsomme.
Jeg har netop set denne video med Brostrøm for første gang:

https://www.sst.dk/da/corona/Vaccination

“Søren Brostrøm guider dig igennem vaccinationen skridt for skridt“

Wow. Han topper den lige med “… og så kan vi alle sammen vende tilbage til hverdagen”

What the actual fuck!

Det er så pushet. Hans propaganda film under forløbet er intet mindre end psykopatiske. Han dukker også op midt i artikler jeg læser, med mundbind på og teksten “Søren Brostrøm viser hvordan det skal gøres”. (Hvortil jeg så kunne klikke på billede-linket og se denne film).

Marie
tirsdag, 29 juni 2021, 22:46 22:46

Ja. Det burde han. Helt sikkert. Det også muligt at han, og mange andre politikkere, er ofre for afpresning. Idag har jeg fået gode nyheder, 3 mennesker i periferien af min vennekreds, som har været pro regeringens Corona-Politik, har ændret holdning og vil ikke have vaccinen alligevel. De mener der er mistænkelige ting der ikke stemmer. Jeg har fået lidt håb for at folket vil rejse sig, da særligt den ene var STORtilhænger af Brostrøm.
Det skal nok komme. Sandheden vinder ALTID <3