Corona: Nej tak til afpresning og bedrageri

Myndighederne fortæller os, at covid-19-test og -vacciner er frivillige. Vi kan jo bare sige nej. Den opfattelse er baseret på en noget kreativ opfattelse af, hvad det vil sige, at noget er ‘frivilligt’. Der er efter min mening reelt tale om tvang. Situationen svarer til, at man bliver udsat for trusler og afpresning. Lad os … Læs videre Corona: Nej tak til afpresning og bedrageri
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
mandag, 5 juli 2021, 13:27 13:27

en forlængelse af problematikken. Hvis du møder en som bevidst lyver for dig og forhindre dig i at finde ud af sandheden så vil du garanteret holde personen på afstand. Det er hvad vores statsminister har gjort helt fra starten men alligevel så vælger folk ikke at holde de krav som hun diktere lidt på afstand. Hvis man skal bedrage så skal man gøre det i stor skala – så der ikke så mange som stiller spørgsmålstegn og dem som gør bliver udstillet som samfunds problem – sociakontrollen holder os alle sammen i skak – dem som røber kejseren er… Read more »