Den tredje plage: 5G-stråling?

Frikirkepræst Jon Knudsen har, med rette synes jeg, fremlagt hypotesen, at det, der sker i verden nu med corona, er forudsagt i Johannes’ Åbenbaring. Der er tre plager, og Jon Knudsen siger selv, at han endnu ikke har afkodet den tredje. Jeg har et bud, som måske kan inspirere. Den første plage: det nye coronavirus … Læs videre Den tredje plage: 5G-stråling?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
tirsdag, 6 juli 2021, 16:15 16:15

var også en tanke som slog mig.
Hele 5G problematikker er gledet helt i baggrunden pga. corona hysteriet. Igen et gammelt triks fra magten, politikerne og elitens side… fjerne fokuser fra de virkelige problematikker.
om 5G har en rolle ved jeg ikke men man kan vel godt kalde den luftbåren.

lige meget hvad skal vi være åbne – også kritiske på kritikken.

Frank
onsdag, 7 juli 2021, 12:08 12:08

tror nu ikke at det har være “hele formålet” – langt fra men vi er i smeltedige af informationer – så meget at ingen kan følge med og det passer dem fint… folket husker som en gammel senil nisser fordi vi ikke kan rumme det alt sammen. for mig er hjernen som et box – den har en vis kapacitet og lige som hvis man hælder Legoklosser ned/ind i den så fylder det enormt men hvis man lægger dem i orden kan der være langt mere. Man ved at stress er en farlig tilstand og at den æder hjerneceller –… Read more »