Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Reiner Fuellmich med David Martin: Nye beviser mod de coronakriminelle

Den 9. juli 2021 havde den tysk/amerikanske advokat Reiner Fuellmich en meget interessant samtale med finansforsker David Martin. Samtalen blev optaget på video og kan ses på Rumble via dette link. Reiner Fuellmich har sagsøgt flere mistænkte for coronaforbrydelser mod menneskeheden. Uddrag af transkriptionen: “Dr. Martin: Peter Daszak, the person who was independently corroborating the […]

Den 9. juli 2021 havde den tysk/amerikanske advokat Reiner Fuellmich en meget interessant samtale med finansforsker David Martin. Samtalen blev optaget på video og kan ses på Rumble via dette link. Reiner Fuellmich har sagsøgt flere mistænkte for coronaforbrydelser mod menneskeheden. Uddrag af transkriptionen: “Dr. Martin: Peter Daszak, the person who was independently corroborating the […]
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x