Reiner Fuellmich med David Martin: Nye beviser mod de coronakriminelle

Den 9. juli 2021 havde den tysk/amerikanske advokat Reiner Fuellmich en meget interessant samtale med finansforsker David Martin. Samtalen blev optaget på video og kan ses på Rumble via dette link.

Reiner Fuellmich har sagsøgt flere mistænkte for coronaforbrydelser mod menneskeheden.

Uddrag af transkriptionen:

“Dr. Martin: Peter Daszak, the person who was independently corroborating the Chinese non-lab leak, non-theory because there wasn’t a lab leak. This was an intentional bio-weaponization of Spike proteins to inject into people to get them addicted to a pan-coronavirus vaccine. This has nothing to do with a pathogen that was released and every study that’s ever been launched to try to verify a lab leak, is a red herring.”

Tilmeld
Besked om
guest
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
onsdag, 14 juli 2021, 16:09 16:09

ganske interessant – selv om mit tyske er noget rusten. Det fantastiske ved kapitalismen er, at bare skal gøre ligesom dengang med alkoholforbudet i USA – hvem tjener på det og så finder man forbryderene. Nu kan vi måske ikke fælde dem længer igennem deres skatteregnskab – det hul har de fået løst igennem panama papers. Selv om de er smarte så laver de altid fejl – og den her fejl kan man jo kun håbe kan fælde dem…. men det ligner lange udsigter og spørgsmålet er om vi har tid nok til at vente på det før de vælter… Read more »

Morgan Aftning
fredag, 16 juli 2021, 16:43 16:43

Dether er – hvis de her beviser holder stik.. Så er dether større end 911. Langt flere ofre og langt større tab. Og et endnu større schlaraffenland af økonomiske muligheder, for de inkorporerede stake-holders i Operationen. Og endnu større power-grab for de kontrollerende megalomaner i den globale magtmafia. Og – dét er fjenden. Systemet – det globale korporativ af monetære magthavere, som både ejer alt og bestemmer alt. Dem og så deres håndgangne M/K’ere i det politiserede capo-regime. HIPO’erne. Medløberne der ser personlig vinding i, at falde sine egne i ryggen. Dét er FJENDEN. Og det kunne lige så godt… Read more »

Last edited 10 months ago by Morgan Aftning
Aroun
lørdag, 17 juli 2021, 11:17 11:17

David Martin er kontrolleret opposition. Manden har endda en tatovering af Horus’ øje, så bliver det ikke mere frimureragtigt.
WHO IS DAVID E. MARTIN? – Google Docs

De fleste som er på banen er kontrolleret opposition, jeg mistænker desværre også Hr. Fuellmich for at være det, da han samarbejder med så mange som er kontrolleret og falske. Men jeg vil gerne lade tvivle komme ham til gode, ligesom jeg lader tvivlen komme Per til gode 🙂 Uskyldig indtil det modsatte er bevist

God sommer derude til alle