Afsløring: Her er den tredje type coronatest, der kan sætte os fri

Der findes tre typer coronatest, hvoraf vi kun hører om de to første. Den tredje bliver holdt hemmelig for os og reserveret til helt særlige situationer, selvom det efter min mening burde være omvendt.

Vi hører meget om PCR-test og hurtigtest (antigentest), men ikke om antistoftest.

PCR står for Polymerase Chain Reaction. Materiale fra podning i halsen eller næsen opformeres og analyseres for tilstedeværelse af arvemateriale.

Antigentesten er baseret på kemisk påvisning af antigener (virusproteiner) i en slimprøve fra næsepodning.

Begge disse to typer test kan man i Danmark få udført gratis.

Den tredje og efter min mening mest relevante testtype bliver derimod ikke tilbudt til os. Det er antistoftesten, der måler antistoffer mod SARS-CoV-2 i en blodprøve. Den test viser, om man tidligere har været smittet med corona, og nu har dannet antistoffer.

Da de såkaldte covid-19-vacciner virker ved at kode kroppens celler til at danne spikeproteiner, som immunforsvaret så kan danne antistoffer imod, så er det fysiologiske slutmål det samme: dannelse af antistoffer og dermed immunitet. Hvis man mener, at covid-19-vacciner skal give adgang til samfundet, så bør en positiv antistoftest også gøre det.

Antistoftesten er den relevante test for dig, der ønsker at udvikle naturlig immunitet mod SARS-CoV-2, især hvis du er velernæret med god D-vitaminstatus, da der så er en stor chance for, at du slet ikke opdager det, hvis du bliver smittet med corona. Antistoftesten kan vise, at du har været smittet og har dannet antistoffer, og dermed er blevet immun, selvom du ikke har været syg. Og selvfølgelig også hvis du har haft sygdomssymptomer, såsom symptomer på den nye deltavariant af corona, der giver symptomer, der til forveksling ligner høfeber og pollenallergi, men det er jo nok bare helt tilfældigt.

Der mangler et spor i Danmarks indsats mod corona, der hedder naturlig immunitet. Denne strategi bør omfatte disse tre dele:

  1. Styrkelse af det naturlige immunforsvar bl.a. ved at optimere indtagelsen af D-vitamin.
  2. Bevidst opsøgning af nærkontakt med personer, der for nylig er blevet testet positive for corona i en PCR- eller hurtigtest; men henblik på at blive smittet.
  3. Gratis adgang til antistoftest efter eksponering med henblik på at dokumentere, at indsatsen har virket.

Når man kan dokumentere en positiv antistoftest, så bør det give samme status som at være fuldt vaccineret.

Som det er nu, hvor de fleste ikke engang ved, at man kan få testet den naturlige immunitet, så står folk bevidstløse i test- og vaccinekøerne.

Målingen af den naturlige immunitet kan evt. suppleres med måling af D-vitaminstatus, når man nu alligevel får tappet blod. Forskning har vist, at D-vitamin beskytter mod covid-19.

Tilmeld
Besked om
guest
10 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
onsdag, 14 juli 2021, 12:18 12:18

lige en gang til for arveprins Knud Siger du, at jeg bare skal gå ned til min læge – få en blodprøve som påviser jeg har været inficeret med covid og samtidig få taget mit immunforsvars tal. ? …få det på skrift fra min læge !? Vi kan dermed meget let få indsat et alternativt covidpas asp. jeg kan dermed uden at blinke og lyve sige jeg har gyldigt covidpas – så må lægebranchen slås indbyrdes om gyldigheden! Personligt så kunne jeg frygte at vi er tæt på at blive udelukket fra supermarkeder osv. hvis vi ikke har et covidpas…..… Read more »

Frank
onsdag, 14 juli 2021, 15:01 15:01

hvorfor skulle han ikke kunne det ? Han er min læge og hvis jeg bedre om det så skal han – mere eller mindre. Det er jo en privatsag sag imellem lægen og mig – jeg bedre jo ikke om aktiv dødshjælp og mange læger vil jo helst vaske deres hænder… eller retter spare ved ikke at komme med rådgivning… man skal selv bede om at få den ene eller den anden behandling. Nu jeg har fat i dig – kender du til Anthony William ? “Den medicinske seer” Du har forstand på ernærnig og kan/tør tænke alternativt – hvis… Read more »

Frank
lørdag, 17 juli 2021, 17:48 17:48

lige en forlængelse
Jeg tror ikke der kun er en rigtig kost som er sund for alle.
Jeg tænke der er forskel på blodtyper og måske enda også på Dunedin Undersøgelsens 5 typer og meget andet. Jeg vil ikke påstå at det er forskellige for alle mennesker men har svært ved at forstille mig at der skulle være en universel kost og levevis for alle.

Frank
lørdag, 17 juli 2021, 23:11 23:11

det er jeg ikke i tvivl om – men nu når vi er enige behøver jeg vel ikke læse den 😉 …. Der er rigtig meget at se til og i mit perspektiv har vi har travlt. Travlt med at blive enige om at nu skal deres fest stoppes inden de har fået os ud hvor der ingen vej er tilbage. Jeg tror ikke længer at der er muligheder for at denne lille gruppe af supereliten som sætter dagsorden kan omvendes men det skal ikke forhindre os i at stoppe med at fodre dem….monstret. du kan lige få en lille… Read more »

Frank
torsdag, 22 juli 2021, 13:19 13:19

Hvis man så tager Dunedin Undersøgelse lige så alvorligt som ernærings videnskaben – for den er også videnskabelig påvist – så vil vi kommer nærmer ind til roden, hvorfor historien gentager sig, hvordan vi er havnet i denne situation som vi nu er havnet i.
og med viden om menneskets hang til misbrug så danner der sig et billed af hvorfor pengene dominere vores verden som den gør.

Frank
lørdag, 17 juli 2021, 17:41 17:41

du har ret at man skal være skeptisk/kritisk. Som skrevet så har jeg så set et levende bevis på at det har virket – syns også der er forskel på religiøsitet som du siger og så en åndelig opvågning….inspiration. religiøsitet er dogmer og kan meget let blive til rigide fordomme. Som altid så syns jeg når sådan noget forkommer at man skal tage det seriøst og trække det igennem et filter af forskellige bedømmelses kriterier. (kommer det fra en selv, håb, ønsker osv. Kommer det fra kulturen/samfunds normen. Holder det/bære det frugt…god frugt (fra Gud) eller kommer det fra den… Read more »