Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Afsløring: Her er den tredje type coronatest, der kan sætte os fri

Der findes tre typer coronatest, hvoraf vi kun hører om de to første. Den tredje bliver holdt hemmelig for os og reserveret til helt særlige situationer, selvom det efter min mening burde være omvendt. Vi hører meget om PCR-test og hurtigtest (antigentest), men ikke om antistoftest. PCR står for Polymerase Chain Reaction. Materiale fra podning […]

Der findes tre typer coronatest, hvoraf vi kun hører om de to første. Den tredje bliver holdt hemmelig for os og reserveret til helt særlige situationer, selvom det efter min mening burde være omvendt. Vi hører meget om PCR-test og hurtigtest (antigentest), men ikke om antistoftest. PCR står for Polymerase Chain Reaction. Materiale fra podning […]
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x