Afsløring: Her er den tredje type coronatest, der kan sætte os fri

Der findes tre typer coronatest, hvoraf vi kun hører om de to første. Den tredje bliver holdt hemmelig for os og reserveret til helt særlige situationer, selvom det efter min mening burde være omvendt. Vi hører meget om PCR-test og hurtigtest (antigentest), men ikke om antistoftest. PCR står for Polymerase Chain Reaction. Materiale fra podning … Læs videre Afsløring: Her er den tredje type coronatest, der kan sætte os fri
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
10 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
onsdag, 14 juli 2021, 12:18 12:18

lige en gang til for arveprins Knud Siger du, at jeg bare skal gå ned til min læge – få en blodprøve som påviser jeg har været inficeret med covid og samtidig få taget mit immunforsvars tal. ? …få det på skrift fra min læge !? Vi kan dermed meget let få indsat et alternativt covidpas asp. jeg kan dermed uden at blinke og lyve sige jeg har gyldigt covidpas – så må lægebranchen slås indbyrdes om gyldigheden! Personligt så kunne jeg frygte at vi er tæt på at blive udelukket fra supermarkeder osv. hvis vi ikke har et covidpas…..… Read more »

Frank
onsdag, 14 juli 2021, 15:01 15:01

hvorfor skulle han ikke kunne det ? Han er min læge og hvis jeg bedre om det så skal han – mere eller mindre. Det er jo en privatsag sag imellem lægen og mig – jeg bedre jo ikke om aktiv dødshjælp og mange læger vil jo helst vaske deres hænder… eller retter spare ved ikke at komme med rådgivning… man skal selv bede om at få den ene eller den anden behandling. Nu jeg har fat i dig – kender du til Anthony William ? “Den medicinske seer” Du har forstand på ernærnig og kan/tør tænke alternativt – hvis… Read more »

Frank
lørdag, 17 juli 2021, 17:48 17:48

lige en forlængelse
Jeg tror ikke der kun er en rigtig kost som er sund for alle.
Jeg tænke der er forskel på blodtyper og måske enda også på Dunedin Undersøgelsens 5 typer og meget andet. Jeg vil ikke påstå at det er forskellige for alle mennesker men har svært ved at forstille mig at der skulle være en universel kost og levevis for alle.

Frank
lørdag, 17 juli 2021, 23:11 23:11

det er jeg ikke i tvivl om – men nu når vi er enige behøver jeg vel ikke læse den 😉 …. Der er rigtig meget at se til og i mit perspektiv har vi har travlt. Travlt med at blive enige om at nu skal deres fest stoppes inden de har fået os ud hvor der ingen vej er tilbage. Jeg tror ikke længer at der er muligheder for at denne lille gruppe af supereliten som sætter dagsorden kan omvendes men det skal ikke forhindre os i at stoppe med at fodre dem….monstret. du kan lige få en lille… Read more »

Frank
torsdag, 22 juli 2021, 13:19 13:19

Hvis man så tager Dunedin Undersøgelse lige så alvorligt som ernærings videnskaben – for den er også videnskabelig påvist – så vil vi kommer nærmer ind til roden, hvorfor historien gentager sig, hvordan vi er havnet i denne situation som vi nu er havnet i.
og med viden om menneskets hang til misbrug så danner der sig et billed af hvorfor pengene dominere vores verden som den gør.

Frank
lørdag, 17 juli 2021, 17:41 17:41

du har ret at man skal være skeptisk/kritisk. Som skrevet så har jeg så set et levende bevis på at det har virket – syns også der er forskel på religiøsitet som du siger og så en åndelig opvågning….inspiration. religiøsitet er dogmer og kan meget let blive til rigide fordomme. Som altid så syns jeg når sådan noget forkommer at man skal tage det seriøst og trække det igennem et filter af forskellige bedømmelses kriterier. (kommer det fra en selv, håb, ønsker osv. Kommer det fra kulturen/samfunds normen. Holder det/bære det frugt…god frugt (fra Gud) eller kommer det fra den… Read more »