Vanvid: Bøde og erstatning for at bade uden coronapas

En 44-årig mand vovede sig til at bade i svømmebassinet i Klostermarken i Ringsted i tirsdags den 13. juli 2021 uden coronapas. I følge sn.dk kan den 44-årige nu se frem til at skulle betale en bøde til politiet og en erstatning for rensning af vandet i svømmebassinet.

Der er efter min mening tale om det rene van(d)vid! Vanviddet grunder i magthavernes krav om coronapas for at bade. Vanviddet grunder også i den blinde autoritetstro, der også får svømmebassinpassere og politibetjente til at tage de fascistiske, totalitære coronaregler alvorligt. Reglerne bør i stedet grines helt tilbage til det sataniske mørke, som de kommer frem. Men det er jo bare min ydmyge mening om den sag. 🙂

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
torsdag, 15 juli 2021, 21:32 21:32

statuere et eksempel til skræk og advarsel. det er ren skrækkampanie.

Jeg ved ikke om virsus kan leve i klorvand men det virker hysterisk.