Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Sundhed & Frihed: Jeg stiller op til Regionalvalg

Jeg stiller op til valg til Region Hovedstadens regionsråd. Find mig på Frihedslisten. Jeg vil kæmpe for sundhed og frihed. Se min kandidatprofil Regionalvalget finder sted den 16. november 2021. En stor del af Danmarks sundhedspolitik bliver udarbejdet og forhandlet i regionsrådet. Det giver derfor god mening for mig at stille op til netop dette […]

Jeg stiller op til valg til Region Hovedstadens regionsråd. Find mig på Frihedslisten. Jeg vil kæmpe for sundhed og frihed. Se min kandidatprofil Regionalvalget finder sted den 16. november 2021. En stor del af Danmarks sundhedspolitik bliver udarbejdet og forhandlet i regionsrådet. Det giver derfor god mening for mig at stille op til netop dette […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x