Sundhed & Frihed: Jeg stiller op til Regionalvalg

Jeg stiller op til valg til Region Hovedstadens regionsråd. Find mig på Frihedslisten. Jeg vil kæmpe for sundhed og frihed.

Se min kandidatprofil

Regionalvalget finder sted den 16. november 2021.

En stor del af Danmarks sundhedspolitik bliver udarbejdet og forhandlet i regionsrådet. Det giver derfor god mening for mig at stille op til netop dette valg, hvor jeg håber at kunne gøre en forskel for både sundheden og friheden i regionen.

Jeg vil bl.a. kæmpe for, at det politiske og sundhedsfaglige misbrug af corona og sundhed stopper, og vi i stedet får indført en evidensbaseret, helhedsorienteret og frihedsfokuseret sundhedspolitik.

Stem på mig den 16. november. Så får du et gratis kram. Eller du kan blive fri. Eller begge dele. 🙂

Tilmeld
Besked om
guest

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
fredag, 20 august 2021, 19:57 19:57

Super 👍 👌 Masser af lys til dig også i dette arbejde – tak for dig 🙏 🌞Knus 😘 Hanne

Frank
mandag, 23 august 2021, 10:26 10:26

Jeg vil ønske dig alt hel og lykke ! men jeg tror ikke på demokrati-et og at det er muligt ændre systemet ved at træde ind i deres spil…leregler. Jeg vil spørge dig om du kunne finde på at tage et par andre sundheds udfordringer med i dit partiprogram ? ikke bare det fysiske med ernæring men også det psykiske og åndelige. at misbrug er mangel på kærlighed at kapitalisme også er en misbrugssygdom Lokalisering frem for Globalisering… topstyring eller organisk ledelse. Det er rigtig at forandring skal komme nedefra… og ikke oppefra – så jeg forstår godt pointen i… Read more »

Last edited 11 months ago by Frank