Jeg er ytringskriminel: Man må ikke kalde fascister for fascister

Danmark er nu et land, hvor man kan være ytringskriminel. Der er simpelthen ord, som er ulovlige at bruge i visse sammenhænge, selvom ordene ganske præcist beskriver observerede fænomener.

I følge dommer Christian Erichsen (nej, det er ikke fodboldspilleren) i Københavns Byret, så må man ikke kalde DSB-togrevisorer for fascister, selvom de klokkeklart har misbrugt deres autoritet til at undertrykke en anderledes tænkende borger. I dette tilfælde handler det så om oplevelsen af mundbind, hvor jeg mener, at brug af mundbind er et symbol på underkastelse for et fascistisk system, bl.a. fordi forskning tydeligt har vist, at brug af mundbind ikke har den påståede virkning. Jeg tænker her bl.a. på det store, randomiserede interventionsstudie fra Rigshospitalet. Ups, jeg kom til at nævne rigtig forskning, og ikke blot en velbetalt autoritet med en udokumenteret holdning!

Her kunne det så være oplagt at påstå, at dommer Christian Erichsen også er fascist, men det kunne jeg selvfølgelig ikke finde på, da det jo så kunne give mig livsvarigt fængsel eller noget i den stil. Jeg vil i stedet stille og roligt fortsætte min oplysning af mine medmennesker om fascismens historie, psykologi og advarselstegn med særligt fokus på, hvordan corona og sundhed bliver misbrugt til at indføre Fascisme 2.0. Jeg begyndte i øvrigt at advare om sundhedsfascisme lang tid før coronaen.

Der er i mit sind ingen tvivl om, at Danmark med coronaens indtog er blevet et totalitært, fascistisk diktatur baseret på velorganiseret, sundhedsfaglig bedrag og frygtfremmende propaganda i pressen. Det er min opfattelse, at Danmark er besat af en global supermagt, og at både regeringen, sundhedsmyndighederne, pressen, politiet og Københavns Byret samarbejder med besættelsesmagten – mere eller mindre frivilligt og velvidende. Jeg forstår godt, at denne opfattelse er svær at forstå, hvis man er hjernevasket af mainstream-pressens konstante fordrejninger, manipulationer og udeladelser. Det ændrer dog ikke ved, at det kan være, at jeg har ret i min analyse. Alverdens trusler fra systemet kan ikke få mig til at ændre opfattelse af systemet. Det bekræfter mig tværtimod blot i min vurdering af, at systemet er blevet fascistisk, når det gang på gang opfører sig fascistisk overfor mig, når jeg beskylder systemet for at være fascistisk, når det ikke kan tåle kritik og debat, og ikke har andet end rå magt og autoritet tilbage som “argumentation”. Det er tragisk, at Danmark er blevet sådan et land, der nu mest ligner en provins i Kina.

Jeg har lavet en samlet oversigt over de forskellige politiske retssager, som jeg er eller har været involveret i. Det drejer sig ud over Fascistsagen også om Mundbindssagen, MeToo-sagen og Christchurch-sagen.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
tirsdag, 24 august 2021, 17:09 17:09

Gad vide om det så også er blevet forbudt at kalde en spade for en spade???? Eller en racist for en racist? eller en pædofil for en pædofil? eller en korrupt politiker for en korrupt politiker? eller en korrupt dommer for en korrupt dommer?

neo
neo
tirsdag, 24 august 2021, 21:38 21:38

dommeren kan ikke lide når borgere har selvværd og selvtillid, og er klogere end dommeren selv. så kommer dommeren til at tænke på hans for lille tissemand og hans stramme kone som aldrig er tilfreds, ligemeget hvor meget han gør sig umage… Derfor er han sådan… Hans lille penis ødelægger Danmark. Men heldigvis så æder dommeren sikkert en masse af medicinalindustriens produkter, så han holder sikkert kun nogen få år elelr er på vej på pension og blev truet til at dømme politisk…. Tjae ma kan gætte på så meget, men en ting er sikkert, retfærdig er den ærede dommer… Read more »