Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Jeg er ytringskriminel: Man må ikke kalde fascister for fascister

Danmark er nu et land, hvor man kan være ytringskriminel. Der er simpelthen ord, som er ulovlige at bruge i visse sammenhænge, selvom ordene ganske præcist beskriver observerede fænomener. I følge dommer Christian Erichsen (nej, det er ikke fodboldspilleren) i Københavns Byret, så må man ikke kalde DSB-togrevisorer for fascister, selvom de klokkeklart har misbrugt […]

Danmark er nu et land, hvor man kan være ytringskriminel. Der er simpelthen ord, som er ulovlige at bruge i visse sammenhænge, selvom ordene ganske præcist beskriver observerede fænomener. I følge dommer Christian Erichsen (nej, det er ikke fodboldspilleren) i Københavns Byret, så må man ikke kalde DSB-togrevisorer for fascister, selvom de klokkeklart har misbrugt […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x