Læge: “Foruroligende flere danskere dør end tidligere!”

13 % flere døde i august i år indtil videre sammenlignet med de sidste fem år.

Den danske læge og ph.d. Vibeke Manniche har set nærmere på de nyeste dødstal fra Danmarks Statistik.

“De sidste 4 måneder har vi i Danmark set markant øget dødelighed. Stigningen er støt stigende fra maj- måned, hvor antallet af døde danskere er steget pr måned. Antallet af døde er i august steget med lidt over 13% i sammenligning med de sidste 5 år. Alene i august er det således knap 600 flere danskere, som er døde. De markant flere dødsfald ses primært i aldersgruppen 70-89 år”, forklarer Vibeke Manniche.

“Årsagerne er uden tvivl mange. Men nogle af de mest nærliggende forklaringer er, at forsinket kræft- og hjertediagnostik under coronakrisen har medført nu øget dødelighed. Samtidig må man også forvente, at ensomhed, druk og psykisk sygdom er blandt årsagerne. Sidst men ikke mindst kan man heller ikke udelukke, at vaccinationer har medført nogle bivirkninger, som kan have forværret allerede tilstedeværende sygdom som fx rygerlunger, dårligt hjerte osv.”, uddyber læge Vibeke Manniche.

“Det er en meget foruroligende udvikling, hvor vi kun kan frygte, at tallene fortsat vil stige de kommende måneder”, slutter Vibeke Manniches foruroligende prognose.

Jeg kan tilføje, at regeringen i dag har besluttet ikke at forlænge kategoriseringen af covid-19 som en samfundskritisk sygdom. Det betyder i følge Berlingske, at alle coronarestriktioner ophører den 10. september 2021. Det er uklart, hvorvidt denne nye drejning skyldes bekymring for, om coronapolitikken er begyndt at slå flere ihjel, end den redder. Nu må vi bare krydse fingre for, at de gamle, der har valgt at lade sig stikke af den såkaldte covid-19-vaccine, er raske og velernærede nok til at overleve, hvad der nu end måtte være i de eksperimentelle injektionsvæsker.

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
HenrikR
fredag, 27 august 2021, 12:00 12:00

Hvorfor skriver du om “dødstallene for august” den 27. august… Vi kender jo tidligst tallene om 5-6 dage.

neo
neo
fredag, 27 august 2021, 13:14 13:14

Lottosprøjten… tjae jeg ved ikke om man er den heldige vinder hvis man dør eller hvis man overlever…
Og det er også ligesom lotto at finde ud af hvad sprøjten indeholder.
Og lotto om de giver de ikke vaccinerede skylden når folk begynder at dø som fluer… så spiller de ikke bare lotto med deres eget liv længere…

Det bliver spændende… Jeg har slet ikke behov for at springe faldskærm og den slags længere. Hverdagen rummer så rigeligt med spænding nu. Måske lidt for meget ..

Frank
mandag, 30 august 2021, 11:56 11:56

hvad er målet ??? bliver vi taget til fange i en illusion om, at det gode liv handler om, at leve længe ? Det er individuelt hvad der gør livet til en gave for den enkelte – problemet er, når systemet afgøre hvad det er. En ideologi som igennem årtier har manipuleret vores folkevalgte og nu er ved at slå alt diversitet i smadder. (bortset fra regnbuer.) Vi er på vej til IKEA liv hvor hvor vi kan blive ansat i en franchtice kæde og sat 12 år i fængsel for at mene andet end systemet. (Påvirkningloven) Magten har altid… Read more »