Knap 10.000 vaccinerede danskere er smittet med corona

Det burde efterhånden være klar for enhver, der er åben for fakta, at den påståede vaccine mod covid-19 slet ikke er en vaccine.

Statens Serum Institut oplyser i en pressemeddelelse udsendt i går, at der er blevet fundet 9.253 tilfælde, hvor folk er blevet påvist smittet, efter de er blevet vaccineret anden gang mod covid-19.

I flere lande, bl.a. Israel, definerer man nu folk, der har fået to skud “vaccine” som ‘uvaccinerede’. De kræver nu et stik nr. 3, og de er allerede begyndt at tale om stik nr. 4. Omklassificeringen af, hvornår man er henholdsvis vaccineret og uvaccineret, gør det endnu sværere at følge med i virkninger og bivirkninger. Det er kort sagt noget rod.

Man kan således nu i Danmark både være ‘fuldt vaccineret’ og ramt af covid-19 samtidig. Spørgsmålet er så, hvad eventuelle sygdomssymptomer skal tilskrives. Vaccinen eller virusset? Det ender med at være en politisk beslutning, hvor dem med mest magt i systemet får lov til at bestemme. Det kan Folket ganske enkelt ikke være tjent med.

Risikoen er, at skadevirkningerne af “vaccinerne” fremover vil blive kategoriseret og dermed camoufleret som “covid-19”. Det vil få virusset og sygdommen til at fremstå meget mere farligt, end det reelt er, mens bivirkninger og dødsfald som følge af “vaccinerne” kan fejes ind under gulvtæppet. Det er en ganske smart manøvre, men det er bedragerisk folkeforførelse.

Min anbefaling er klar:

  1. Hvis du ikke er blevet vaccineret, så sig nej tak.
  2. Hvis du har taget imod første stik, så sig tak nej til nr. 2.
  3. Hvis du også har taget andet stik, så nej tak til booster-stikket.
  4. Hvis du også taget booster-stikket, så forbered dig på, at der også vil komme stik 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, osv. Vil du være en vaccinejunkie resten af dit liv? Så længe du ikke har fået alvorlige bivirkninger, så er det formentlig og forhåbentlig ikke for sent at stå af vaccinekarrusellen og få renset spikeproteinerne ud af din krop.

Personligt vil jeg kæmpe til døden, hvis Mørkets håndlangere banker på min dør og forsøger at tvinge kanylerne i mig. Jeg vil opfatte det som mordforsøg, og jeg er sådan set ligeglad med, om det er politiet eller en anden organiseret kriminel mafia, der foretager den ulovlige magtudøvelse. De kan lige så godt skyde mig på stedet.

Tilmeld
Besked om
guest

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
tirsdag, 7 september 2021, 15:16 15:16

Den holdning har mange og jeg ved at mange har den holdning at kommer det dertil, så tager de så mange af dem med sig i døden som muligt, både før og efter stikket.

Frank
tirsdag, 7 september 2021, 16:13 16:13

også blive min mission at gøre det så varmt for dem som de tror de er havnet i helvede….om jeg så skal bruge min pension (som måske ikke bliver aktuel) på anklager, retsager osv.
(jeg skal heller ikke frasige mig at de vil få nogle knubs hvis de trænger ulovligt ind på mit stykke jord)