Penge er også magt i en frihedskamp

Coronaeksperterne i pressen er godt og grundigt i lommen på vaccinepushere og andre af de pengestærke mistænkte bag det globale coronabedrag.

Paradoksalt nok er der mange i frihedsbevægelsen, der mener, at frihedskæmpere ikke må tjene penge på at arbejde for frihed. Denne holdning forhindrer den professionalisering af frihedskampen, som er nødvendig, hvis vi skal gøre os håb om at vinde og ikke blot blive grinet af.

I denne video fortæller jeg mere om samspillet mellem penge og frihed i dagens Danmark.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
tirsdag, 21 september 2021, 13:23 13:23

Jeg synes ikke, at det er ynkeligt Per, selvom jeg godt forstår humoren/alvoren i det 😀🤔 Det er dybt relevant det du tager op her og opfordrer til 👍 Jeg betaler med glæde det lidt jeg kan hver måned plus det løse til dig og andre frihedskæmpere i fronten, som har modet og evnerne til at gøre det kæmpe arbejde og med de risici det kan indebære. Kæmpe tak for det og fortsat masser af lys, kærlighed, glæde og økonomi til jeres forsatte basale eksistens i det fortsatte arbejde som er så vigtigt for os alle 🌞😊💟🏠🍞🥕 Knus og kram… Read more »