Rikke Hauge: The Great Awakening er i dén grad over os – om vi vil det eller ej

Af Rikke Hauge

Vi har gennemskuet løgnene, vi kan se, hvem der bedrager os, og vi forstår pludselig, at vores liv er sat til salg fra det sekund, vi fødes.

Mange af os har levet i lykkelig uvidenhed om alt det mørke, der omgiver os, fordi vi bliver effektivt programmeret især gennem medierne. Hjernevasken er så massiv, at vi ikke forstår dybden af det, før vi formår at træde væk fra mediernes magt over menneskeheden.

Og når det for alvor går op for os, at vi er blevet manipuleret og programmeret gennem hele vores liv, reagerer mange så voldsomt, at det kan ligne aktiveringen af et traume. Så bliver man vred, arrig, RASENDE, for hvad fanden er meningen med at få mig til at tro på en hel masse løgne og holde sandheden om verden skjult for mig??

Del og hersk via vrede

Desværre er vrede, arrigskab og raseri ikke de mest fremmende følelser til at få vækket den resterende del af befolkningen. At skælde ud og bruge skældsord om de mennesker, der endnu ikke kan se bedraget, tjener det modsatte formål. De vil helt sikkert lukke af og få endnu sværere ved at blive en del af den bevidsthedsbølge, vi så gerne vil have dem med i.

Divide and Conquer har alle dage været en god krigsstrategi og nu er ingen undtagelse. Den lille flok af selvudnævnte guder, der forsøger at få os indkapslet i den sidste tidsalder på Jorden, ved udmærket, hvilke knapper de skal trykke på. Hvis de kan få os til at slås med hinanden indbyrdes, er chancen for, at vi opdager deres forehavende minimal.

Det er klart, at ligesom alt andet, er også The Great Awakening infiltreret fra top til bund. I den bevægelse, som mange kalder for frihedskampen, er der individer, der har en anden dagsorden end den, flertallet af os kæmper for. Hvorfor nogle vælger at stille sig på den mørke side fremfor den lyse, er svært at svare på. Hvorfor vælge at gå med dem, der ønsker destruere kernen i vores liv, nemlig vores frihed, i stedet for at gå mod lyset og alle de fantastiske muligheder, vi har for at skabe en fredelig fremtid for alle? Svaret blafrer i vinden.

Vi skal tage os sammen – nu!

Hvis vi skal gøre os forhåbninger om at vende verden, inden den driver ud over afgrunden og drukner i kaos, skal vi tage os gevaldigt sammen. Nu. Dem, der, indenfor vores egne rækker, skælder og smælder og skaber splid, splittelse og forvirring, får stående applaus af de selvudnævnte guder. Det er PRÆCIS dette, de ønsker – lad nu være med at give dem det!

Vi må og skal holde fokus. Vi har slet ikke tid til andet end at være konstruktive og gå direkte mod målet. Vi har én opgave, der skal løses: at oplyse og informere så mange som muligt om alle de ting, de selvudnævnte guder har forsøgt at holde skjult for os. Vi skal få folk til at forstå, at frygt er den faktor, der er brugt til at fange dem ind, og at der er en måde at slippe fri af denne følelse på. Vi skal have dem med over på vores side, så vi kan blive mange og stærke nok til at gå imod det, der venter.

Det er den eneste chance, vi har. Og det vil kun lykkes, hvis vi har tro, håb og kærlighed nok indeni os selv til at give videre til vores medmennesker i et næstekærligt forsøg på at hjælpe og guide dem. Har vi dét, kan intet stoppe The Great Awakening.

Dem, der ønsker det modsatte, kommer til at stå alene tilbage, når kampen er ovre. Helt alene. Og så ved vi, hvem de er…

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
lørdag, 16 oktober 2021, 10:03 10:03

jeg kun siger, at jeg er meget enig. Samtidig så.. Awakning – betyder opvågning og vi skal stille os åbne for at vi ikke selv er fuldkommende oplyste. Vi skal selv lave en konstant selvrangsagelse så vi kan få luet ud i vores egne vildfarelser…. vores største udfordring er de løgne vi fortæller os selv. Vi skal stå åbne for kritik (fra de fredselskende og retfærdigheds søgen) for det vil kun lue ud i løgne og ikke sandheden. Vi kommer alle forskellige steder fra og vores proces er også starte fra forskellige steder… og derfor vil der også være splid… Read more »