Lad debatten om ‘coronarelaterede krigsforbrydelser’ starte

Jeg mener, at debatten om coronarelaterede krigsforbrydelser bør starte nu.

Det er min opfattelse, at de læger, der foretager indsprøjtning af de eksperimentelle covid-19-vacciner uden at indhente informeret samtykke forinden, gør sig skyldige i krigsforbrydelser af samme type som dem, Nazi-lægerne udførte på fanger under 2. Verdenskrig. De bør retsforfølges og straffes for deres krigsforbrydelser, når Danmark er blevet et frit land igen. Jeg kender dog ikke det præcise juridiske grundlag herfor.

Det særlige ved Coronakrigen, som efter min mening er 3. Verdenskrig, er, at de fleste danskere ikke ved, at vi er i krig, og at Danmark er besat af en udenlandsk, global besættelsesmagt. Det skyldes, at det er en krig med nye, stille våben, og at krigen er vertikal i stedet for horisontal. Vi bør i den forbindelse også diskutere, hvor grænsen egentlig går mellem verdenskrig og storpolitik i den aktuelle verdensorden. Det er en gråzone.

Det er min opfattelse, at den globale fjende og besættelsesmagt består af i hvert fald disse aktører: centralbankerne inkl. den zionistiske mafia, Kinas kommunistiske parti, World Economic Forum inkl. Klaus Schwab, WHO inkl. Tedros Adhanom og vaccineindustrien (inkl. Pfizer, Moderna samt Bill & Melinda Gates Foundation). Besættelsen af Danmark er sket via en top-down-strategi med direkte angreb på ministre, myndighedschefer, pandemieksperter, mediechefer, m.fl., mens folket er dem, som det i sidste ende går mest ud over.

Jeg ved godt, at et indlæg som dette kan lyde langt ud, hvis du kun har fået din information om corona fra DR og de andre statsstøttede medier. Husk da, at hvis jeg har ret i min analyse, så er DR og de andre medier besat af fjenden og manipuleret til at tjene besættelsesmagten i stedet for det danske folk. Pressen har da reelt ingen redaktionel frihed til at søge og fortælle sandheden om corona, da både journalister, redaktører og chefer vil blive mødt med trusler, hvis de trykker noget, der går imod det herskende narrativ om coronavirus, covid-19, coronatest og vaccinerne.

Fjendens primære våben er sindelagskontrol via psykologisk krigsførelse. Det foregår via våben, som de fleste mennesker tilsyneladende slet ikke bemærker, at de bliver ramt af. Der er alligevel nogle tydelig tegn i det danske samfund på, at der er noget helt galt, såsom ministre, der bryder loven og pressen, der konsekvent afstår fra fundamental kritik af og debat om det herskende coronanarrativ.

Det bør i særlig grad undersøges, hvorvidt de såkaldte covid-19-vacciner reelt er langsomt virkende biologiske våben til massedrab, hvor fjenden har manipuleret landet til at aflive sin egen befolkning, og hvor befolkningen frivilligt lader sig stikke med de potentielt dræbende våben.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
thetruthshallsetyoufree
thetruthshallsetyoufree (@thetruthshallsetyoufree)
onsdag, 3 november 2021, 22:33 22:33

Hej Per.
Har du i sinde, at dække, at JFK 21’s formand, Mads Palsvig, har været i retten idag, onsdag, ( Årsag: han har kaldt fascister for fascister).
Mvh Janett