Lad debatten om ‘coronarelaterede krigsforbrydelser’ starte

Jeg mener, at debatten om coronarelaterede krigsforbrydelser bør starte nu. Det er min opfattelse, at de læger, der foretager indsprøjtning af de eksperimentelle covid-19-vacciner uden at indhente informeret samtykke forinden, gør sig skyldige i krigsforbrydelser af samme type som dem, Nazi-lægerne udførte på fanger under 2. Verdenskrig. De bør retsforfølges og straffes for deres krigsforbrydelser, … Læs videre Lad debatten om ‘coronarelaterede krigsforbrydelser’ starte
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
thetruthshallsetyoufree
onsdag, 3 november 2021, 22:33 22:33

Hej Per.
Har du i sinde, at dække, at JFK 21’s formand, Mads Palsvig, har været i retten idag, onsdag, ( Årsag: han har kaldt fascister for fascister).
Mvh Janett