Alt for mange danskere lider af dum autoritetstro

Mette Frederiksen-regeringens coronapolitik byder nu på, hvad der ligner den hidtil største nationale test af dum autoritetstro.

Mette Frederiksen og hendes håndlagere i sundhedssystemet opfordrer nu de uvaccinerede til at lade sig vaccinere for at beskytte de vaccinerede, ligesom hun indirekte samtidig opfordrer de vaccinerede til at udskamme de uvaccinerede, fordi de er skyld i, at de vaccinerede bliver smittet med coronavirus. Det er både ulogisk og diskriminerende. Man skal være både dum og autoritetstro for at adlyde den ordre.

Lad mig skære det endnu mere ud i pap: Det, Mette Frederisen & Co siger, er, at “vi skal beskytte de beskyttede mod de ubeskyttede ved at tvinge de ubeskyttede til at tage en beskyttelse, der ikke beskytter de beskyttede”. Man skal være enten dum, autoritetstro eller socialdemokrat – eller alle tre ting på én gang – for at få det til at give mening.

Lad mig i denne forbindelse minde om, at man godt kan være meget dum og meget intelligent samtidig. Dumhed har mere at gøre med ignorance og manglende evne til at tænke ud af boksen og læse mellem linjerne.

Forestil dig et koordinatsystem med Dumhed ud af X-aksen og Autoritetstro ud af Y-aksen. Det giver en inddeling af danskerne i fire grupper:

A = Lav dumhed + Høj autoritetstroB = Høj dumhed + Høj autoritetstro
C = Lav dumhed + Lav autoritetstroD = Høj dumhed + Lav autoritetstro

Mette Frederiksens målgruppe med vaccinepropagandaen for tiden er i udpræget grad gruppe B med høj dumhed og høj autoritetstro.

Det er dog ikke den første test af sin slags under coronaen i Danmark. Tidligere har vi også bl.a. haft følgende:

  • “Du skal bruge mundbind i det offentlige rum, selvom forskning har vist, at det ikke modvirker virussmitte, men til gengæld kan give ubehagelige bivirkninger”.
  • “Du skal lade dig teste for covid-19 med en test som ikke er testet for, om den kan teste det, som den påstås at teste for.”‘
  • “Du skal tage en vaccine, som vi er helt sikker på er effektiv og sikker, selvom den forskning, der ville kunne dokumentere det, er standset.”

Det særlige ved de tidligere test af dum autoritetstro er, at de har krævet, at den enkelte opsøger viden, der ikke bliver formidlet af hverken sundhedsmyndighederne eller den statsbetalte presse. Den nye test adskiller sig fra de foregående ved, at man ikke behøver nogen forudgående viden for at indse, at argumentet er ulogisk og selvmodsigende. Argumentet afslører sig selv i sit eget system. Den gode nyhed er, at det så giver flere at vores medmennesker mulighed for at opdage det store bedrag, som hele coronaprojektet er baseret på. Man fristes til at takke Mette Frederiksen for det, selvom det dog næppe var hendes hensigt ved sidste pressemøde, der bedst kan beskrives som sindssygt.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments