Den vigtigste kamp lige nu: Bekæmpelse af vaccinetvang via Sammenhold på tværs

Den vigtigste frihedskamp lige nu, efter min mening, er at bekæmpe udbredelsen af holdningen om, at vaccinetvang er en god idé. Denne kamp bør kæmpes på alle niveauer i samfundet. Det er centralt, at vi IKKE gør det til en debat om for og imod covid-19-vacciner, da det reelt ville blive en kamp mod det … Læs videre Den vigtigste kamp lige nu: Bekæmpelse af vaccinetvang via Sammenhold på tværs
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 24 november 2021, 13:10 13:10

Det kan i denne sammenhæng betale sig at erindre – og minde tvangstilhængere om – at tvangsvaccinering med eksperimentelle vacciner er forbudt, både i følge Nürnberg-konventionen, Grundloven og Europarådets resolution nr. 2361 fra januar i år.

De tyske læger, der tvangsvaccinerede fanger under krigen med eksperimentelle vacciner, blev under Nürnberg-retssagerne dømt til døden ved hængning.

Både magthaverne og øvrige tilhængere bør tænke sig grundigt om, inden de udfører eller bidrager til en gentagelse, der nu en gang er en forbrydelse mod menneskeheden, uanset hvordan de måtte vende og dreje det.

onsdag, 24 november 2021, 15:38 15:38

Jeg er fuldstændig enig Per – det er så vigtigt, at vi undgår splittelse💞 Jeg krammer med alle venner, familie og bekendte, der krammes vil – vaccinerede som uvaccinerede ❤ Og ja Bruno – hvis folk, der er tvangstllhængere er klar til at tage den sandhed ind, skal vi selvfølgelig i den grad udbrede det du siger👍Under alle omstændigheder så har de også brug for kærlighed og kram, så vi undgår, at det lykkes for vores fælles fjende at få held med Del & Hersk. Masser af lys, kærlighed og kram til os alle 🌞💜😘 Og tak for dig Per… Read more »