Den vigtigste kamp lige nu: Bekæmpelse af vaccinetvang via Sammenhold på tværs

Den vigtigste frihedskamp lige nu, efter min mening, er at bekæmpe udbredelsen af holdningen om, at vaccinetvang er en god idé. Denne kamp bør kæmpes på alle niveauer i samfundet.

Det er centralt, at vi IKKE gør det til en debat om for og imod covid-19-vacciner, da det reelt ville blive en kamp mod det store propagandamonster. Fokus nu skal være på for og imod TVANG – uanset hvad man måtte mene eller selv vælge at gøre i forhold til de populære sprøjter.

Det er og bør være en privat sag, om man er vaccineret mod det ene eller det andet. Det er ikke noget, man skal tvinges til at oplyse til nogen, og det er absolut ikke noget, der f.eks. via et coronapas skal være nødvendigt for at få lov til at gå på café og restaurant. Problemet er det politiske misbrug, der i sin yderste og mest ekstreme konsekvens har fysisk vaccinetvang.

Der er allerede vaccinetvang i Danmark!

Det er min opfattelse, at der på nuværende tidspunkt reelt allerede er vaccinetvang i Danmark. Magthaverne mangler blot at gå de sidste to skridt:

  1. Hele samfundet bliver lukket ned for de uvaccinerede
  2. De uvaccinerede bliver opsøgt på deres bopæl af politiet og får valget mellem at tage sprøjten eller at flytte i en koncentrationslejr for de uvaccinerede på ubestemt tid

Det er også centralt, at vi uvaccinerede ikke gør de vaccinerede til vores fjender. De er jo også mennesker, der måske bare har været optaget af andet i livet, så de endnu ikke har opdaget de store bedrag om coronaen.

Lige nu pågår der massiv propaganda i den statsstøttede presse, der tilsyneladende har til hensigt at få de vaccinerede til at frygte de uvaccinerede. Propaganda kan overbevise folk om alt muligt skørt, herunder at årsagen til, at et medikament virker for dårligt, kan være dem, der ikke tager medikamentet. Fra den anden side flyder det med udokumenterede påstande om, at det er farligt for uvaccinerede at være i fysisk nærkontakt med vaccinerede. Det er det perfekte set-up til en solid omgang Del & Hersk, som kan ende i blodig borgerkrig mellem de vaccinerede og de uvaccinerede – og det ønsker ingen normale mennesker!

Så vidt jeg er orienteret, så er der ingen dokumentation for, hverken at de uvaccinerede er farlige for de vaccinerede, eller at de vaccinerede er farlige for de uvaccinerede. Den frygtbaserede holdning kommer fra propaganda og konspirationsteorier, der formentlig er udviklet og plantet af håndlangere fra de samme psykopatiske magthavere.

Vaccinerede har også brug for kram!

Kærlighed og kram er en god modgift til frygt for andre mennesker. Jeg vil derfor opfordre alle uvaccinerede om at tilbyde kram til alle deres vaccinerede venner og bekendte – og omvendt! Hvis vi i vores tanker, ord og handlinger viser, at vi ikke er bange for hinanden, så kan vi ikke blive delt, og så mister vores fælles fjende sin magt over os.

Vi kan også invitere hinanden på kage. 🙂

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bruno
onsdag, 24 november 2021, 13:10 13:10

Det kan i denne sammenhæng betale sig at erindre – og minde tvangstilhængere om – at tvangsvaccinering med eksperimentelle vacciner er forbudt, både i følge Nürnberg-konventionen, Grundloven og Europarådets resolution nr. 2361 fra januar i år.

De tyske læger, der tvangsvaccinerede fanger under krigen med eksperimentelle vacciner, blev under Nürnberg-retssagerne dømt til døden ved hængning.

Både magthaverne og øvrige tilhængere bør tænke sig grundigt om, inden de udfører eller bidrager til en gentagelse, der nu en gang er en forbrydelse mod menneskeheden, uanset hvordan de måtte vende og dreje det.

Hanne Larsen
onsdag, 24 november 2021, 15:38 15:38

Jeg er fuldstændig enig Per – det er så vigtigt, at vi undgår splittelse💞 Jeg krammer med alle venner, familie og bekendte, der krammes vil – vaccinerede som uvaccinerede ❤ Og ja Bruno – hvis folk, der er tvangstllhængere er klar til at tage den sandhed ind, skal vi selvfølgelig i den grad udbrede det du siger👍Under alle omstændigheder så har de også brug for kærlighed og kram, så vi undgår, at det lykkes for vores fælles fjende at få held med Del & Hersk. Masser af lys, kærlighed og kram til os alle 🌞💜😘 Og tak for dig Per… Read more »