Afsløring: Morten Petersen er også finansieret af World Economic Forum

Den vaccine- og medieglade professor, Morten Petersen, (ham med hanekammen), er ligesom de fleste andre vaccine- og medieglade covid-19-eksperter i Danmark også finansieret af en organisation, der er relateret til World Economic Forum.

Morten Petersens arbejde Overexpression of ATG8/LC3 enhances wound-induced somatic reprogramming in Physcomitrium patens er finansieret af Novo Nordisk Fonden, som er medlem af World Economic Forum, som jeg og mange andre mistænker for at være nogle af de centrale bagmænd bag covid-19-forbrydelserne mod menneskeheden.

Se selv:

Så fik vi opklaret det.

Det fremgår endvidere af Morten Petersens profil på KU.dk, at hanekammen er en forholdsvis ny tilføjelse til hans image.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments