Covid-19 og kunsten at skelne mellem realiteter og propaganda

Sygdom, eller i hvert fald risikoen for sygdom, er en realitet. Det har det været lige siden menneskehedens begyndelse. Covid-19 er ikke den første sygdom, som mennesker kan risikere at blive ramt af. Positiv PCR-test er ikke en sygdom. Det er, måske, en risikofaktor for sygdom, men selv det ville kræve, at testen er testet … Læs videre Covid-19 og kunsten at skelne mellem realiteter og propaganda
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
tirsdag, 21 december 2021, 8:31 08:31

Hvor er det godt sagt Per 👌 Det giver mening for mig i min sundhedsfaglige verden – du får sat det politiske perspektiv på mine mangeårige erfaringer, holdninger og viden til og om sundhed og sygdom fysisk, psykisk og spirituelt – så tak for det👍😊 Og tak for dig og for at være på banen igen og fortsat god bedring 🙏 💖
Mange kærlige tanker, knus og kram til dig 😘💜🤗
Hanne