De sociale medier er ikke de eneste skadelige medier

De almindelige nyhedsmedier er i høj grad også sundhedsskadelige via deres konstante bombardement af virkelighedsforvrængende propaganda og dumhedsfremmende underholdning. Ligesom mange bliver afhængige af det sociale feedback fra de sociale medier, så bliver mange afhængige og konstant distraherede af trangen til det næste nyhedsfix. Vi er blevet et folk af nyhedsjunkier underlagt illusionen, at alt er vigtigt, hvis bare det er ‘nyt’.

Det er mange år siden, at jeg selv holdt op med at se flow-tv som DR og TV2. Det var en stor lettelse, og jeg vil helt klart anbefale alle andre at gøre det samme.

Jeg kan nu heller ikke se mainstream nyhedsmediernes hjemmesider i mere end 10 sekunder ad gangen, før jeg begynder at få det fysisk dårligt. Jeg får simpelthen kvalme. Jeg kalder det at få et anfald af infoenza – et anfald af skadelig information i min hjerne. Jeg bruger derfor ikke disse medier mere end højst nødvendigt for at kunne skrive indlæg til Propagandabloggen. Jo mere erfaring man får med at læse mellem linjerne, des hurtigere er det at spotte propagandaen, og des hurtigere kan man flytte opmærksomheden over på noget gavnligt i stedet for.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så vil jeg anbefale dig at opsige dit abonnement på flow-tv. Måske har du et kabel-tv-abonnement eller lignende. Opsig det. Det er en frygtelig dårlig vane at lade hjernen vaske hver dag foran disse tv-programmer. Det kan godt være, at det føles afslappende, men du bliver afslappet, fordi du bliver fordummet. Din ånd har brug for din hjerne, intelligens og koncentration. Lad være med at ødelægge den med hjernedøde medier.

Når du har fået slukket for dit flow-tv, så gælder det om at skrue ned for hyppigheden af dine besøg på nyhedssider fra mainstream-pressen. Det vil sige DR, TV2, Ekstra Bladet, B.T., osv. Hvornår har du egentlig sidst modtaget en nyhed derfra, som var reelt vigtig for dig at vide? Er der andet end coronapropaganda og historier om kendte, der skaber sig åndssvagt? Hvis der virkelig skulle ske noget vigtigt, mon så ikke du finder ud af det på anden vis? Coronareglerne ændrer sig jo alligevel hele tiden, så de er umulige at følge med i. Du kan være ret sikker på, at nogen gemt bag et mundbind nok skal fortælle dig det hurtigt, hvis du kommer til at gøre noget, som er blevet forbudt siden i går. Så hvorfor ikke bare leve livet som om, at alt er sundt og normalt? Det usunde og unormale er alligevel blot en samling mentale konstruktioner, der er blevet indsprøjtet i sindet fra skadelige massemedier.

Hvis du er bange for at gå glip af noget, så kan du spørge en ankerperson, om han eller hun vil give dig besked, hvis Jorden bliver invaderet af rumvæsner, eller der kommer andre nyheder af en tilsvarende kaliber. Indtil da kan du give den tossede verden besked om, at du vil have lov til at være i fred uden deres vanvid.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments