Julen er ensomhedens fest

Julen er den tid på året, hvor jeg føler mig mest ensom. Der er dog ikke noget nyt i den følelse; jeg har følt mig ensom, siden jeg blev forladt af mine forældre på puslebordet i 1971. Nu 50 år efter har jeg langt om længe lært at omfavne og rumme den eksistentielle fortvivlelse. Sidste … Læs videre Julen er ensomhedens fest
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab, Brændgaard Total, English Member or Åndelig Føde og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
søndag, 26 december 2021, 17:31 17:31

Av. Det er smertefuldt ærligt.
Jeg kender det lidt. Er ud af en dysfunktionel familie. Det erkender de andre dog ikke. Og de vil heller ikke med til psykolog. De er nok bange for at åbne op. Nødvendigt for mig. Alene i dag. De andre til julefrokost ♥️🙏🤗🌲✨

Iben
mandag, 27 december 2021, 9:10 09:10

Kære Per
Ensomhed og sorg er, trods dine desværre mange års øvelse, stadig ekstremt smertefuldt at være i.
Dit mod og din evne til at dele og give indsigt vil jeg gerne udtrykke dyb taknemmelighed for!
Må 2022 komme med kærlighed og omsorg – det har vi brug for!
Kh Iben