Sluk Facebook og mærk verden

Jeg har bemærket en interessant og positiv virkning på mine spadsereture af at have forladt de sociale medier.

Før i tiden var jeg meget i mine tanker, når jeg gik ture, og hvis jeg fik en idé til et eller andet vigtigt eller sjovt, så gik jeg staks live på Facebook for at fortælle alverden om det i en video, mens jeg gik videre.

Nu hvor jeg har valgt at afskære mig selv fra den mulighed, så er jeg meget mere i min direkte sansning af verden. Jeg lægger mærke til regnen, der drypper på æblerne udenfor Irma, som lyder som utålmodige skridt i vinterfrosten. Frosten i ansigtet, varmen ved skægget, tågen ud over søerne, fugten i lungerne. Jeg lægger mærke til projektørerne foran vaccine- og testcentret i Fælledparken, der lyser det lystrende folk til sig i det skumrende mørke. Jeg lægger mærke til manden, der går med langrendsskistave over græsset med to bildæk i snor. Hunden, der iført blåt lys, lægger sig legende på jorden, da hun ser en anden og meget mindre hund. Uden trang til at tryne. Folk, der går forbi, og taler sammen om ting, der lyder overraskende normale.

Det er sundt at vågne op til sanserne. Når jeg forhåbentlig også snart får min lugtesans tilbage, så kan jeg også begynde at bemærke dén sans, når jeg går mine ture i dejlige København – og i min hverdag i øvrigt.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments