Danskerne ved ikke, at de er i krig: Sådan kan vi vinde!

Tillad mig at komme med en betragtning om danskernes syn på krigen: 99 % ved ikke, at de er i krig. Kun 1 % ved det. 99 % af den 1 % vil ikke kendes ved det. Kun 1 % vil. 99 % af dén 1 % vil kendes ved det, men de tør ikke … Læs videre Danskerne ved ikke, at de er i krig: Sådan kan vi vinde!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
lørdag, 22 januar 2022, 10:45 10:45

Kære Per. Ja vi er i krig. Ja og en anderledes krig derfor svær at se for hr og fru Danmark. De gider ikke/tør ikke snakke om agenda mm. Jeg tror det er tid til en utilfredsheds bølge. Vi snakker i køen nede i Føtex, vi brokker os på den lokale facebook. Det MitID er besværligt. Hvor er kontanterne blevet af. Hvad med god gammel fornuft? Regeringen bruger for mange penge 😡 os skatteyderens penge Vi gider ikke høre mere om test og hvor lang tid kø Det er ved at være lidt til grin det mundbind Tjenere gider garanteret… Read more »