Danskerne ved ikke, at de er i krig: Sådan kan vi vinde!

Tillad mig at komme med en betragtning om danskernes syn på krigen: 99 % ved ikke, at de er i krig. Kun 1 % ved det. 99 % af den 1 % vil ikke kendes ved det. Kun 1 % vil. 99 % af dén 1 % vil kendes ved det, men de tør ikke … Læs videre Danskerne ved ikke, at de er i krig: Sådan kan vi vinde!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
lørdag, 22 januar 2022, 10:45 10:45

Kære Per. Ja vi er i krig. Ja og en anderledes krig derfor svær at se for hr og fru Danmark. De gider ikke/tør ikke snakke om agenda mm. Jeg tror det er tid til en utilfredsheds bølge. Vi snakker i køen nede i Føtex, vi brokker os på den lokale facebook. Det MitID er besværligt. Hvor er kontanterne blevet af. Hvad med god gammel fornuft? Regeringen bruger for mange penge 😡 os skatteyderens penge Vi gider ikke høre mere om test og hvor lang tid kø Det er ved at være lidt til grin det mundbind Tjenere gider garanteret… Read more »