Jeg kan være en tosset konspirationsteoretiker, som du ikke skal tro på…

Du har måske hørt, at jeg er en tosset konspirationsteoretiker, som man ikke skal tage alvorligt. Du har måske hørt, at man på ingen måde skal lytte til konspirationsteoretikere, da de er tossede hele bundtet. Du har måske hørt, at alle konspirationsteorier er rablende vanvittige og helt uden hold i virkeligheden. Ja, man kan jo … Læs videre Jeg kan være en tosset konspirationsteoretiker, som du ikke skal tro på…
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Inna Zyrina
fredag, 21 januar 2022, 17:01 17:01

Så godt skrevet!!! 👏👏👏 Tak for dig! 🤗🤗🤗