Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Jeg kan være en tosset konspirationsteoretiker, som du ikke skal tro på…

Du har måske hørt, at jeg er en tosset konspirationsteoretiker, som man ikke skal tage alvorligt. Du har måske hørt, at man på ingen måde skal lytte til konspirationsteoretikere, da de er tossede hele bundtet. Du har måske hørt, at alle konspirationsteorier er rablende vanvittige og helt uden hold i virkeligheden. Ja, man kan jo […]

Du har måske hørt, at jeg er en tosset konspirationsteoretiker, som man ikke skal tage alvorligt. Du har måske hørt, at man på ingen måde skal lytte til konspirationsteoretikere, da de er tossede hele bundtet. Du har måske hørt, at alle konspirationsteorier er rablende vanvittige og helt uden hold i virkeligheden. Ja, man kan jo […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x