To nye videoer med sundhedshumor

Husk at grine. Det er sundt. 🙂
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
fredag, 4 februar 2022, 16:22 16:22

Haha 😂😂 Tak for grinet, og gooood weekend, yndlings-sundheds-tosse-fascist 💚

fredag, 4 februar 2022, 20:16 20:16
Reply to  Brændgaard

Nej, er pt på fb igen. Altså for en stund, for tager nogle pauser ind imellem..

onsdag, 9 februar 2022, 17:37 17:37
Reply to  Brændgaard

Ja. Det ER et stort problem. Der er så meget censur og alligevel fungerer det som primær platform. Tsk. Jeg ønsker egentlig ikke at være der.. men både arbejdsmæssigt og mht information, kan jeg føle mig nødsaget..

onsdag, 9 februar 2022, 20:30 20:30
Reply to  Brændgaard

Ja, og jeg er virkelig træt af det..