Forslag: Samtykke i stedet for forbud om tobak

New Zealand vil forbyde salg af tobak til fremtidige generationer. I følge Altinget.dk overvejer den danske regering på tilsvarende vis nu at indføre livstidsforbud mod køb af cigaretter for alle født efter 2010. Jeg tænkte, at jeg lige ville ytre en sundhedsliberal mening om den sag. Det er min holdning, at det fortsat skal være … Læs videre Forslag: Samtykke i stedet for forbud om tobak
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.