Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Forslag: Samtykke i stedet for forbud om tobak

New Zealand vil forbyde salg af tobak til fremtidige generationer. I følge Altinget.dk overvejer den danske regering på tilsvarende vis nu at indføre livstidsforbud mod køb af cigaretter for alle født efter 2010. Jeg tænkte, at jeg lige ville ytre en sundhedsliberal mening om den sag. Det er min holdning, at det fortsat skal være […]

New Zealand vil forbyde salg af tobak til fremtidige generationer. I følge Altinget.dk overvejer den danske regering på tilsvarende vis nu at indføre livstidsforbud mod køb af cigaretter for alle født efter 2010. Jeg tænkte, at jeg lige ville ytre en sundhedsliberal mening om den sag. Det er min holdning, at det fortsat skal være […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x