Kategorier
Forside Mere sundhed Sundhedsbloggen

Sygdom: Her er, hvad kvinder og mænd kan lære af hinanden

Det er både min personlige erfaring, men også dokumenteret i videnskabelige undersøgelser, at kvinder og mænd reagerer på sygdom meget forskelligt. Jeg tænker, at vi måske kan lære noget af hinandens forskellige måder at være syge på. Når jeg bliver syg med influenza eller lignende, så lukker jeg mig inde i min hule. Jeg mister […]

Det er både min personlige erfaring, men også dokumenteret i videnskabelige undersøgelser, at kvinder og mænd reagerer på sygdom meget forskelligt. Jeg tænker, at vi måske kan lære noget af hinandens forskellige måder at være syge på. Når jeg bliver syg med influenza eller lignende, så lukker jeg mig inde i min hule. Jeg mister […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x