Kategorier
Dybdegående analyse Essentiel Propagandabloggen

Disse tre sager afslører den danske presses utroværdighed

Der er tre sager, der i min optik særligt tydeligt beviser, at vi ikke kan stole på, at pressen i Danmark søger at fortælle os sandheden om verden. Pressen har ved at ignorere alle andre kritiske stemmer om covid-19 end Christine Stabell Benn og Men In Black og samtidig give massivt medietryk til den herskende […]

Der er tre sager, der i min optik særligt tydeligt beviser, at vi ikke kan stole på, at pressen i Danmark søger at fortælle os sandheden om verden. Pressen har ved at ignorere alle andre kritiske stemmer om covid-19 end Christine Stabell Benn og Men In Black og samtidig give massivt medietryk til den herskende […]
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x