Disse tre sager afslører den danske presses utroværdighed

Der er tre sager, der i min optik særligt tydeligt beviser, at vi ikke kan stole på, at pressen i Danmark søger at fortælle os sandheden om verden.

Pressen har ved at ignorere alle andre kritiske stemmer om covid-19 end Christine Stabell Benn og Men In Black og samtidig give massivt medietryk til den herskende fortælling vist, at pressen IKKE søger sandheden om corona i al dens nuancerede kompleksitet. Den statsstøttede hovedstrømspresse laver derimod propaganda for en global, politisk agenda, hvor de små pip af kritik formentlig blot er for at hjælpe mediernes forsvar i eventuelt kommende retssager om medskyldighed i forbrydelser mod menneskeheden.

Hvis vi skruer tiden lidt længere tilbage, så har vi invasionen af Irak i 2003, hvor den danske presse lavede ensidig propaganda for den amerikanske propaganda om, at Saddam Hussein helt sikkert havde masseødelæggelsesvåben. Det viste sig senere at være en løgnehistorie, og jeg mindes ikke, at pressen har været ude og undskylde for, at de hjernevaskede os til at tro på ‘den gode krig’. Den danske presse var dermed efter min mening medskyldig i krigsforbrydelser, da hele den krig var ulovlig.

Efter en lille smule rigtig journalistik blev den danske presse hurtigt ensrettet i timerne efter den 11. september 2001 og medvirkede derefter systematisk og effektivt i propagandaen for invasionen og ødelæggelsen af et fattigt og i den sammenhæng helt uskyldigt land: Afghanistan. Det zionistiske komplot, der formentlig reelt stod bag 9/11, er stadigvæk fyringsgrund at røre ved, hvis man er ansat om journalist på et dansk medie. Med mindre selvfølgelig man planlægger at hænde sandhedssøgere ud som tossede konspirationsteorier. Det må man nemlig gerne.

Jeg har derfor absolut ingen tillid til, at pressen i Danmark nu fortæller os sandheden om, hvad der foregår i Ukraine – eller om noget som helst andet for den sags skyld!

Tilmeld
Besked om
guest
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
lørdag, 12 marts 2022, 15:10 15:10

Hvad er sandhed om ukraine?Lene

Lene
lørdag, 12 marts 2022, 19:43 19:43

ja

eva
eva
mandag, 14 marts 2022, 10:55 10:55

USA gik med i 1. verdenskrig 6 april 1917- altså senere end balfour erklæringen blev undrskrevet.