Lyt til din dårlige samvittighed: De to måder at udføre propaganda på

Det bliver næppe os udenfor magtsystemet, der kommer til at redde Danmark fra WHO, WEF og Mørkets øvrige globale magtcentre. Det er snarere mennesker, der befinder sig indenfor magtsystemet, der kan befri landet fra Mørkets besættelse.

Dette blogindlæg er til dig, der er i systemet. Måske er du medlem af Folketinget, dommer i Byretten eller ansat i Sundhedsstyrelsen. Måske er du politibetjent, journalist eller skolelærer. Måske er du PR-konsulent, direktør eller reality-stjerne. Måske er du noget helt andet.

Prøv at lytte lidt mere til din dårlige samvittighed. Prøv at mærke den dårlige smag i din mund lidt mere. Prøv at sænke skyklapperne en lille smule af og til.

Propaganda er defineret som organiseret, overtalende kommunikation. Propaganda er hverken journalistik, retfærdighed eller uddannelse. Propaganda er ofte baseret på manipulation, bedrag, bestikkelse, afpresning og trusler. Det betyder dog ikke, at alle, der udfører propaganda, er klar over, at det er det, de gør. Langtfra.

Der er to måder at udføre propaganda på: intentionelt og ikke-intentionelt.

Intentionel propaganda er, når du ved, at det er organiseret, overtalende kommunikation, du udfører – og når du fortsætter med at gøre det på trods af din viden. Dem, der udfører den intentionelle propaganda, kan videre inddeles i flere lag, hvor de øvre lag udfører intern propaganda målrettet de nedre lag. Med den rette propaganda kan man få selv den ondeste sag til at fremstå som den reneste velgørenhed. Det betyder, at mange af dem, der godt er klar over, at de udfører propaganda, gør det, fordi de tror, at det tjener et højere gode. Den opfattelse har de indlært, fordi de selv er blev udsat for dybere propaganda. Det er dog formentlig kun muligt at være og trives på det øverste niveau af propaganda-pyramiden, hvis man er psykopat i klinisk forstand. Resten er bestukket, afpresset eller traumatiseret.

Ikke-intentionel propaganda er, når du ikke ved, at det er propaganda, du udfører. Vi kan også kalde det ‘uagtsom propaganda’. Det er min vurdering, at langt de fleste, der udfører propagandaen i Danmark, falder under denne kategori. Det er alle dem, der ‘bare passer deres arbejde’, ‘stoler på myndighederne’ og ‘følger reglerne’. Disse mennesker er sjældent psykopater; de er blot ignorante. Ignorance er langt mere skadeligt end psykopati, da forekomsten af ignorance formentlig er mindst 10 gange højere end forekomsten af psykopati. Det giver social status at være ignorant, hvorimod man bliver udstødt, hvis man stiller de forkerte spørgsmål. De ignorante er psykopaternes håndlangere. De er de nyttige idioter, der vil gøre næsten hvad som helst for at bevare deres job og månedsløn. Deres etik er typisk begrænset til dem selv og forsørgelse af deres børn og nærmeste familie. De er gode til at hygge sig.

Det er således let at blive fanget af Mørket. Lyset er der heldigvis også, og det kan trænge igennem selv det mørkeste sind når som helst. Der er stadigvæk håb – også for dig!

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Henni Amtrup S. Olesen
lørdag, 12 marts 2022, 2:01 02:01

Verden vil ikke blive ødelagt af dem der gør det onde, men af dem der ser på, – uden at gøre noget.

Albert Einstein