Lyt til din dårlige samvittighed: De to måder at udføre propaganda på

Det bliver næppe os udenfor magtsystemet, der kommer til at redde Danmark fra WHO, WEF og Mørkets øvrige globale magtcentre. Det er snarere mennesker, der befinder sig indenfor magtsystemet, der kan befri landet fra Mørkets besættelse. Dette blogindlæg er til dig, der er i systemet. Måske er du medlem af Folketinget, dommer i Byretten eller … Læs videre Lyt til din dårlige samvittighed: De to måder at udføre propaganda på
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Henni Amtrup S. Olesen
lørdag, 12 marts 2022, 2:01 02:01

Verden vil ikke blive ødelagt af dem der gør det onde, men af dem der ser på, – uden at gøre noget.

Albert Einstein