Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Lyt til din dårlige samvittighed: De to måder at udføre propaganda på

Det bliver næppe os udenfor magtsystemet, der kommer til at redde Danmark fra WHO, WEF og Mørkets øvrige globale magtcentre. Det er snarere mennesker, der befinder sig indenfor magtsystemet, der kan befri landet fra Mørkets besættelse. Dette blogindlæg er til dig, der er i systemet. Måske er du medlem af Folketinget, dommer i Byretten eller […]

Det bliver næppe os udenfor magtsystemet, der kommer til at redde Danmark fra WHO, WEF og Mørkets øvrige globale magtcentre. Det er snarere mennesker, der befinder sig indenfor magtsystemet, der kan befri landet fra Mørkets besættelse. Dette blogindlæg er til dig, der er i systemet. Måske er du medlem af Folketinget, dommer i Byretten eller […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x