Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Ukraine: Når jøder og nazister samarbejder…

Det moderne Ukraine er ikke første gang i historien, hvor jøder og nazister har haft et tæt samarbejde. Vi har tidligere set det med den såkaldte Haavara-aftale, der blev underskrevet den 25. august 1933 mellem Nazi-Tyskland og zionistiske tyske jøder. Aftalen gik ud på at eksportere jøder fra Tyskland til Palæstina med henblik på at […]

Det moderne Ukraine er ikke første gang i historien, hvor jøder og nazister har haft et tæt samarbejde. Vi har tidligere set det med den såkaldte Haavara-aftale, der blev underskrevet den 25. august 1933 mellem Nazi-Tyskland og zionistiske tyske jøder. Aftalen gik ud på at eksportere jøder fra Tyskland til Palæstina med henblik på at […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x