Godt nyt for Novo: Corona øger diabetes

Ny forskning, der bliver offentliggjort i morgen, tyder på, at infektion med SARS-CoV-2 kan øge risikoen for type 2-diabetes. Tidligere forskning har vist, at den inflammation, som SARS-CoV-2 fremkalder, kan ødelægge de insulinproducerende celler i kroppen. Covid-19 kan således øge forekomsten af både type 1- og type 2-diabetes. Det lover godt for Novo Nordisk; deres … Læs videre Godt nyt for Novo: Corona øger diabetes
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.