Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Godt nyt for Novo: Corona øger diabetes

Ny forskning, der bliver offentliggjort i morgen, tyder på, at infektion med SARS-CoV-2 kan øge risikoen for type 2-diabetes. Tidligere forskning har vist, at den inflammation, som SARS-CoV-2 fremkalder, kan ødelægge de insulinproducerende celler i kroppen. Covid-19 kan således øge forekomsten af både type 1- og type 2-diabetes. Det lover godt for Novo Nordisk; deres […]

Ny forskning, der bliver offentliggjort i morgen, tyder på, at infektion med SARS-CoV-2 kan øge risikoen for type 2-diabetes. Tidligere forskning har vist, at den inflammation, som SARS-CoV-2 fremkalder, kan ødelægge de insulinproducerende celler i kroppen. Covid-19 kan således øge forekomsten af både type 1- og type 2-diabetes. Det lover godt for Novo Nordisk; deres […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x