Kategorier
Frihedspressen Mere nyt

Ny forskning: Vi kommer hverken fra Afrika eller aberne

Verdens farligste antropolog, Robert Sepehr, har udgivet en ny video, hvor han på under 15 minutter afliver myten om, at alle mennesker oprindeligt kommer fra Afrika. Videoen formidler videnskabelig, antropologisk forskning på en lettilgængelig måde. Ifølge Robert Sepehr er det ganske enkelt umuligt, at den herskende Ud-af-Afrika-fortælling kan være sand. Det ville bl.a. kræve, at […]

Verdens farligste antropolog, Robert Sepehr, har udgivet en ny video, hvor han på under 15 minutter afliver myten om, at alle mennesker oprindeligt kommer fra Afrika. Videoen formidler videnskabelig, antropologisk forskning på en lettilgængelig måde. Ifølge Robert Sepehr er det ganske enkelt umuligt, at den herskende Ud-af-Afrika-fortælling kan være sand. Det ville bl.a. kræve, at […]
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x