Ny forskning: Vi kommer hverken fra Afrika eller aberne

Verdens farligste antropolog, Robert Sepehr, har udgivet en ny video, hvor han på under 15 minutter afliver myten om, at alle mennesker oprindeligt kommer fra Afrika.

Videoen formidler videnskabelig, antropologisk forskning på en lettilgængelig måde.

Ifølge Robert Sepehr er det ganske enkelt umuligt, at den herskende Ud-af-Afrika-fortælling kan være sand. Det ville bl.a. kræve, at DNA-spor fra afrikanere syd for Sahara ville kun ses i DNA-analyser af mennesker i resten af verden. De genetiske forskelle peger derimod på, at det reelt er det modsatte, der skete engang: Moderne mennesker vandrede ind i Afrika for mange tusind år siden og skabte derved genetiske mix i de nuværende afrikanere.

Ifølge Robert Sepehr er alle mennesker – både hvide og sorte og alle mulige andre – hybrider (dvs. blandinger) af det moderne menneske og forskellige typer af såkaldte homininer, der ikke er moderne mennesker i antropologisk forstand, men omfatter sådan noget som neandertalere, homo erectus og denisovanere.

Robert Sepehr antyder, at den herskende fortælling om menneskets oprindelse tjener et politisk formål om at reducere vores selvforståelse til at være en avanceret chimpanse og fuldstændigt fjerne vores medfødte, oprindelige spiritualitet. Moderne forskning og gamle fortællinger antyder, at mennesket over tid ikke har gennemgået en evolution (dvs. udvikling), men derimod en devolution (dvs. afvikling). Den første devolution var de oprindelige mennesker moralske fald fra den rent spirituelle tilstand til den begærfyldte tilstand. Den næste fase af devolutionen var det begærfyldte menneskes formering med primitive homininer.

Den sidste fase (det er så min egen mening og ikke nødvendigvis Robert Sepehrs) af devolutionen kører på højtryk i disse år. Den handler om at skabe en ny hybridrace, hvor mennesker rent biologisk fusioneres med teknologi. Covid-19-vaccinerne med deres indbyggede nanoteknologi og den ydre kobling til coronapas er et af de første skridt i den retning.

Tilmeld
Besked om
guest
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
torkilo
onsdag, 13 april 2022, 13:14 13:14

Hvad med opfattelser af kolonisering af Jorden fra universet; fx røde og brune oprindelige folk fra Sirius, den hvide race fra Plejaderne ?
En højtstående i Vatikanet: ‘Skabelsen behøver ikke være sket på Jorden’.

alexander
alexander
torsdag, 21 april 2022, 21:27 21:27

ville lige sige en tid det robert snakker om er ikke ny forskning
ville også anbefale dig at læse *Industrial Society and Its Future* da du snakker om Den sidste fase https://www.youtube.com/watch?v=4TkFmmdmk50 – audio book

alexander
alexander
fredag, 22 april 2022, 18:25 18:25

siger ikke du er den først ville bare anbefale dig at læse hans bog vis du mangler noget at læse