Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Propagandatrick #7: Begå karaktermord på de farligste kritikere

Hvis nogen er ved at afsløre bedraget i din propaganda, så er det vigtigt, at du undgår en offentlig debat om sagen. Det kan du undgå ved at begå karaktermord på de farligste kritikere af din propaganda, da det vil flytte fokus fra sagen til personens dårlige karakter. Karaktermord er ligesom andre former for mord […]

Hvis nogen er ved at afsløre bedraget i din propaganda, så er det vigtigt, at du undgår en offentlig debat om sagen. Det kan du undgå ved at begå karaktermord på de farligste kritikere af din propaganda, da det vil flytte fokus fra sagen til personens dårlige karakter. Karaktermord er ligesom andre former for mord […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x