Kategorier
Frihedspressen Mere nyt

Ny dansk forskning: Har folk fået den forkerte vaccine?

Ny forskning tyder på, at Pfizer/Moderna-vaccinerne ikke påvirker dødeligheden, hvorimod AstraZeneca og Johnson&Johnson sænker dødeligheden betydeligt. Vaccineforsker Christine Stabell Benn og fire forskerkollegaer har analyseret data fra i forvejen publicerede undersøgelser for at finde ud af, hvordan vaccinerne mod covid-19 påvirker risikoen for at dø. Analysen viser, at de to mRNA-vacciner fra Pfizer og Moderna, […]

Ny forskning tyder på, at Pfizer/Moderna-vaccinerne ikke påvirker dødeligheden, hvorimod AstraZeneca og Johnson&Johnson sænker dødeligheden betydeligt. Vaccineforsker Christine Stabell Benn og fire forskerkollegaer har analyseret data fra i forvejen publicerede undersøgelser for at finde ud af, hvordan vaccinerne mod covid-19 påvirker risikoen for at dø. Analysen viser, at de to mRNA-vacciner fra Pfizer og Moderna, […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x