Korsfæstelse i Coronakrigen: Se dit nederlag som en åndelig sejr

Hvis det åndelige lys er tændt i et menneske, så kan det intuitivt fornemme og se, at der er noget ravruskende galt i den ydre, politiske verden for tiden.

Corona, tvangsnedlukninger, tvangsvacciner, tvangsmasker, vaccinepas, MitID, 9/11, Irak, Syrien, Ukraine, Zelensky, nazisme, Biden, Trump, Israel/Palæstina, zionisme, transhumanisme, LGBTQ, MeToo, krænkelseskultur, 5G, propaganda, pengesystemet, pædofili, Epstein, Maxwell, Gates, Schwab, World Economic Forum, WHO, kommunisme, fascisme, censur, ytringsforbud, minkmassakre, Mette Frederiksen, Barbara Bertelsen, grundlovsbrud, SMS-sletning, SSI-sletning, pressebestikkelse, pressetrusler, Pfizer, Moderna, mainstreammedier, DR, vaccineskader, autoritetstro, ensretning, fåresyge, Søren Brostrøm, klimabedrag, falske flag, psykopati, Den Store Nulstilling, Den 4. Industrielle Revolution, Lockstep, totalitarisme, Bio & Tech, osv. osv.

Vi befinder os i en historisk tid, hvor de øverste magthavere tilsyneladende via vold, magt, penge og bedrag forsøger at fjerne de sidste rester af vores ydre frihed med totalitært digitalt fængsel og slaveri som slutmål. Vi er mange, der har opdaget dette, og som på forskellige måder har fulgt i Jesus’ fodspor og sagt fra overfor uretfærdigheden, bedraget og manipulationen. Det er i den sammenhæng underordnet, om det er en gud, man bliver snydt til at være ekstremt bange for, eller det er en Corona eller en Putin.

Vi er også mange, der i overført betydning er blevet korsfæstet i fuld offentlighed til skræk og advarsel for alle andre, der vover sig til at sige fra overfor uretfærdigheden og undertrykkelsen fra de religiøse og fysiske magthavere. På Jesus’ tid var det de falske jøder, der var de religiøse magthavere, og romerne der var de fysiske magthavere. De falske jøder fik manipuleret romerne til at dømme Jesus til død ved korsfæstelse. Det er principielt set det samme, vi ser udfolde sig i denne tid. De falske jøder kaldes i dag zionister, og de kan afsløres på deres positive holdning til den nuværende stat Israel samt det nuværende pengesystem, der er skabt af zionisterne med deres Rothschild-leder i spidsen.

Jesus’ ånd genopstod, efter han døde på korset. I overført betydning så vil vores ånd også stå lysende tydeligt frem, når vi siger fra overfor den nuværende uretfærdighed og undertrykkelse fra zionisterne og deres psykopatiske magtsystem, også selvom overmagten er for stor, og vi i det ydre bliver overmandet af mørket.

Jesus væltede de falske jøders borde på tempelpladsen (Markusevangeliet 11 og 21, Johannesevangeliet 2), hvilket vi kan tolke som, at vi ikke skal være helt passive i vores modstand. Vi skal sige fra i både ord og handling. Vi skal vise andre, hvad vi mener. Men hvis vi går ind i Nationalbanken i dag og begynder at vælte deres borde, så vil vi nok hurtigt blive anholdt og fængslet og udhængt som sindssyge. Overmagten mod den fysiske modstand mod uretfærdigheden er mindst lige så stor i dag, som den var dengang.

Det esoteriske budskab i fortællingen om Jesus’ korsfæstelse er, at vores åndelige vækkelse kræver, at vi siger tydeligt fra overfor uretfærdighed, tager den straf og udstødelse som mørkets system reagerer med, og benytter den fysiske korsfæstelse til at løfte ånden til det højeste. Det forvandler modstandsbevægelsen og frihedskampen til en åndelig rejse i retning af Gud. Målet er ikke at vinde den fysiske krig. Målet er at vinde den åndelige, og jo mere vi bliver korsfæstet på tidens måder, des mere har vi vundet i ånden.

Tilmeld
Besked om
guest
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
fredag, 6 maj 2022, 11:16 11:16

hold da op hvor godt. Har du læst Verdensfyrsten?Tak

Lene
fredag, 6 maj 2022, 11:30 11:30

jeg har kun besøgt Løkken Frikirke 3 gange p.g.a. afstand. Dit indlæg her vil kunne bruges der. Må jeg det, hvis jeg kommer til Løkken snart igen?/Lene

Lene
lørdag, 7 maj 2022, 18:49 18:49

det gør jeg

Steffen Sølling
fredag, 6 maj 2022, 14:25 14:25

Man behøver ikke vælte Nationalbankens borde for at få afløb for sin frustration over pengesystemer hvor herskerne kan lave flere penge ud af den blå luft efter forgodtbefindende. Man kan VÆLGE at foretrække at bruge andre penge der ikke bare kan trykkes flere af udover hvad der fra starten er bestemt. Jeg foretrækker sådanne peer to peer digitale kontanter. De er sikre, meget billige at bruge og systemet kan skalere til at vi alle kan bruge dem. Læs mere på f.eks. bitcoinsv.com. Bitcoin Satoshi Vision (BSV) er Bitcoin uden skaleringsblokeringer.