Kategorier
Den Spirituelle Blog Mere spiritualitet

Korsfæstelse i Coronakrigen: Se dit nederlag som en åndelig sejr

Hvis det åndelige lys er tændt i et menneske, så kan det intuitivt fornemme og se, at der er noget ravruskende galt i den ydre, politiske verden for tiden. Corona, tvangsnedlukninger, tvangsvacciner, tvangsmasker, vaccinepas, MitID, 9/11, Irak, Syrien, Ukraine, Zelensky, nazisme, Biden, Trump, Israel/Palæstina, zionisme, transhumanisme, LGBTQ, MeToo, krænkelseskultur, 5G, propaganda, pengesystemet, pædofili, Epstein, Maxwell, […]

Hvis det åndelige lys er tændt i et menneske, så kan det intuitivt fornemme og se, at der er noget ravruskende galt i den ydre, politiske verden for tiden. Corona, tvangsnedlukninger, tvangsvacciner, tvangsmasker, vaccinepas, MitID, 9/11, Irak, Syrien, Ukraine, Zelensky, nazisme, Biden, Trump, Israel/Palæstina, zionisme, transhumanisme, LGBTQ, MeToo, krænkelseskultur, 5G, propaganda, pengesystemet, pædofili, Epstein, Maxwell, […]
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x