Korsfæstelse i Coronakrigen: Se dit nederlag som en åndelig sejr

Hvis det åndelige lys er tændt i et menneske, så kan det intuitivt fornemme og se, at der er noget ravruskende galt i den ydre, politiske verden for tiden. Corona, tvangsnedlukninger, tvangsvacciner, tvangsmasker, vaccinepas, MitID, 9/11, Irak, Syrien, Ukraine, Zelensky, nazisme, Biden, Trump, Israel/Palæstina, zionisme, transhumanisme, LGBTQ, MeToo, krænkelseskultur, 5G, propaganda, pengesystemet, pædofili, Epstein, Maxwell, … Læs videre Korsfæstelse i Coronakrigen: Se dit nederlag som en åndelig sejr
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Spirituelt medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
fredag, 6 maj 2022, 11:16 11:16

hold da op hvor godt. Har du læst Verdensfyrsten?Tak

Lene
fredag, 6 maj 2022, 11:30 11:30

jeg har kun besøgt Løkken Frikirke 3 gange p.g.a. afstand. Dit indlæg her vil kunne bruges der. Må jeg det, hvis jeg kommer til Løkken snart igen?/Lene

Lene
lørdag, 7 maj 2022, 18:49 18:49

det gør jeg

Steffen Sølling
fredag, 6 maj 2022, 14:25 14:25

Man behøver ikke vælte Nationalbankens borde for at få afløb for sin frustration over pengesystemer hvor herskerne kan lave flere penge ud af den blå luft efter forgodtbefindende. Man kan VÆLGE at foretrække at bruge andre penge der ikke bare kan trykkes flere af udover hvad der fra starten er bestemt. Jeg foretrækker sådanne peer to peer digitale kontanter. De er sikre, meget billige at bruge og systemet kan skalere til at vi alle kan bruge dem. Læs mere på f.eks. bitcoinsv.com. Bitcoin Satoshi Vision (BSV) er Bitcoin uden skaleringsblokeringer.