Kategorier
Mere nyt Nyhedsbloggen

Grotesk dommer: DSB og politi kan vurdere borgers sundhed

Jeg har i dag endnu engang haft en absurd oplevelse i Københavns Byret. Dommeren mener tilsyneladende, at det ikke er op til mig selv, men derimod politiet og DSB at vurdere min sundhedsmæssige tilstand i relation til brug af mundbind. Mundbindssagen var for retten kl. 14. Jeg forklarede anklageren samt dommer Knud Erik Schmidt, at […]

Jeg har i dag endnu engang haft en absurd oplevelse i Københavns Byret. Dommeren mener tilsyneladende, at det ikke er op til mig selv, men derimod politiet og DSB at vurdere min sundhedsmæssige tilstand i relation til brug af mundbind. Mundbindssagen var for retten kl. 14. Jeg forklarede anklageren samt dommer Knud Erik Schmidt, at […]
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x