Grotesk dommer: DSB og politi kan vurdere borgers sundhed

Jeg har i dag endnu engang haft en absurd oplevelse i Københavns Byret. Dommeren mener tilsyneladende, at det ikke er op til mig selv, men derimod politiet og DSB at vurdere min sundhedsmæssige tilstand i relation til brug af mundbind. Mundbindssagen var for retten kl. 14. Jeg forklarede anklageren samt dommer Knud Erik Schmidt, at … Læs videre Grotesk dommer: DSB og politi kan vurdere borgers sundhed
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
8 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
mandag, 9 maj 2022, 18:57 18:57

Jeg har ikke skyggen af tillid eller respekt mere…
for de fleste danske folketingspolitikere eller deres købte og betalte… korrupte jura-håndlangere..som blot viser embedsvældets magtdemostration… mod folket…Ligeså er tillid eller respekt
ikke- eksisterende for det korrumperede “GEheime STAtsPOlizei”…eller ansatte og købte kontrollanter og “virus-vagter” fra det dybt kriminelle kontrol og statsregime… Mod korrumperede og magtliderlige små mennesker…mod løgn…bedrag og satanisme…kæmper menigmand altid forgæves…Du kæmper på alle’s ønske om retfærdighed…TAK

Michael Nielsen
Michael Nielsen
torsdag, 12 maj 2022, 20:09 20:09
Reply to  Jytte Dahl

Kampen er ikke forgæves. Den er uretfærdig, hård og forvirrende. Men den nytter.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
torsdag, 12 maj 2022, 20:12 20:12

De er så korrupte at det overgår enhver fantasi. Godt at du bringer dommerens navn og link til den anden historie, fra Herlufsholm. Og tak.

Dr. Katrin Horton (STOP007) talte for en del år siden, om en mand der også blev behandlet dybt uretfærdigt. Han gennemgik samtlige dommere i hans land og fandt frem til at han kun kunne stole på en vis mængde af dem. Øv, kan ikke huske om det var Østrig eller Schweiz. prøver at finde ud af det, for han forklarede hvordan han overvandt retssystemet.

Jens Angelsgaard
mandag, 9 maj 2022, 22:10 22:10

Som eventuel forsvarer for hr. Per Braendgaard ville jeg blandt andet goere foelgende gaeldende: (Jeg har vundet et antal sager over genierne ansat hos diverse myndigheder.) Forsvaret for hr. Per Braendgaard vedlaegger som BILAG A i sagen kopi af den paa det paagaeldende tidspunkt gaeldende relevante lovgivning – hvoraf det med al tydelighed fremgaar – at det alene og KUN er borgeren selv – der suveraent traeffer afgoerelse om fortsaettelse af at traekke vejret frit uden maske, bind, visir eller lignende foran naese- og mund. Heraf foelger juridisk, at sagen maa afvises a priori grundet procesfejl. Det er decideret pinligt… Read more »

Last edited 4 months ago by Jens Angelsgaard
ChrisV
tirsdag, 10 maj 2022, 12:28 12:28

Hejsa – jamen hvad havde I ventet – det er et totalt korrupt retsvæsen som hersker i Kongeriget Danmark – bakket op af en regering magen til – retfærdighed indenfor den magtvælde findes ikke – den der betaler mest vinder retssagen – sådn er det !!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
torsdag, 12 maj 2022, 20:27 20:27

Ret mig hvis jeg tager fejl, men det her, det ligner Zersetzung. Er selv offer for samme svineri. Gik næsten sytten år før jeg forstod hvad jeg var udsat for. Zersetzung ( udtales [t͡sɛɐ̯ˈzɛt͡sʊŋ] , tysk for “nedbrydning” og “forstyrrelse”) var en psykologisk krigsførelsesteknik , der blev brugt af Ministeriet for Statssikkerhed ( Stasi ) til at undertrykke politiske modstandere i Østtyskland i løbet af 1970’erne og 1980’erne. Zersetzung tjente til at bekæmpe påståede og faktiske dissidenter gennem hemmelige midler ved at bruge hemmelige metoder til misbrug af kontrol og psykologisk manipulationat forhindre anti-regeringsaktiviteter. Folk blev almindeligvis målrettet på et forebyggende grundlag, for politisk ukorrekte aktiviteter, de måtte have udført, og ikke på grundlag af forbrydelser, de faktisk havde begået. Zersetzungs metoder blev designet til at… Read more »