Her er min mundbindssygehistorie: Kvalt af autoriteter som barn

Jeg føler, at byretsdommer Knud Erik Schmidt og politiets anklager ved retsmødet i går har tvunget mig til nu at fortælle den fulde historie med traumatiske detaljer om, hvorfor jeg ikke kan tåle mundbind og vacciner. Lad os starte med at gøre det klart, at det vi kalder “mundbind” reelt er “mund- og næsebind”. Det … Læs videre Her er min mundbindssygehistorie: Kvalt af autoriteter som barn
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
15 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Iben
Iben
tirsdag, 10 maj 2022, 9:43 09:43

Kære Per

Det gør mig dybt ondt, hvad du har været og stadig udsættes for!

Du sendes venlige tanker i håb om, at du fortsat kan finde indre styrke til at klare situationen. Hvilket du jo dagligt gør, både for dig selv og dine medmennesker. Og tak for det!

Hanne Larsen
tirsdag, 10 maj 2022, 11:31 11:31

Ja, det er virkelig barske sager Per. Jeg vil også sende dig masser af lys og kærlighed i den/de kampe du kæmper – ikke mindst på vegne af os alle, der har frihed og ret til at bestemme over egen krop kær – kæmpe tak til dig 🙏 💚
Mange kærlige tanker og knus til dig
😘🥰💖 Hanne

Jytte Dahl
tirsdag, 10 maj 2022, 12:34 12:34
Reply to  Hanne Larsen

Det kan ikke siges bedre Hanne…Vi der ikke tror på dette groteske og historiske bedrag…vi er blevet og stadig bliver udsat for på mange forskellige niveauer..derfor nægter også jeg…at deltage i dette horrible samfunds-spind !!

Lene
tirsdag, 10 maj 2022, 11:56 11:56

kære per: jeg græd da jeg hørte dit indlæg i dag d. 10 maj.
Fordi jeg ikke vil bruge mundbind og have vaccinerne er “kun” fordi jeg ikke tror på det. De gl. vacciner har jeg fået, så det er ikke som sådan modstand mod vacciner. Disse her er ikke veldokumenterede vacciner og mundbind tror jeg kun på i en operationsstue- jeg er pens. sygeplejerske. Jeg sender dig kærlige tanker/Lene

Cliff Lind Hjulskov
Cliff Lind Hjulskov
tirsdag, 10 maj 2022, 21:30 21:30

Kære Per Hvor skal jeg begynde og hvordan kan jeg slutte, det er smerteligt at høre din historie og endnu mere skræmmende, at det er nødvendigt at fortælle den offentligt, i et desperat forsøg på at få retfærdighed. Det løber mig koldt ned af ryggen og jeg føler en ekstrem vrede og misbilligelse over, at du har gennemgået sådanne frygtelige overgreb. Der er ingen egentlig sammenhæng mellem uretfærdigheden du efterfølgende udsættes for i toget, af DSB-medarbejder og politibetjent, men afspejler til fulde et korrupt system her i Danmark og nogle medmennesker der følger ordre uden Sund Fornuft. Intet menneske og… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
torsdag, 12 maj 2022, 14:01 14:01

Du stiller nogle vigtige spørgsmål. Jeg har nogle af svarerne. Jeg håber at du vil tilgive mig for at skrive i et direkte sprog. Så vær beredt, for her kommer mine svar. Intet menneske og i særdeleshed barn bør opleve det du lige har berettet her, hvordan kan det ske i et ‘velfungerende’ land?  At et land opfattes som velfungerende, er ikke det samme som at en familie, eller et privat miljø er velfungerende. Hvad er det der får råddenskaben til at gro, så voldsomt i dette land?  Individ-baseret selvhad og kollektivt selvhad. Begge fænomener som byggesten til skabelsen af… Read more »

Cliff Lind Hjulskov
Cliff Lind Hjulskov
lørdag, 14 maj 2022, 7:03 07:03

Michael Nielsen Tak for din fine respons til mit indlæg i Pers tragiske historie. 🙏 Det fremgik måske ikke tydeligt i mit indlæg, at krænkeren jeg taler om her er de STATSAUTORISEREDE, DSB-medarbejder og politibetjenten. Ja, de kommer i mange offentlige-forklædninger, men har alle et formål, at håndhæve nogle regelsæt, som er opsat af autoritære-systemer, som igen er generere af en ledelsesformen for disse flok-fænomener, som du så rigtigt udtrykker.  Jeg citere fra mit skriv, “I modsætning til hvad vi har lært, er alle født med en følelse af ret og rimeligt, men mange har lært, at de ikke skal lytte… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
søndag, 22 maj 2022, 18:47 18:47

Kære Cliff

Måske man kan sige at en autoritet kan fungerer som forstærker for et ubevidst selvhad.

Cliff Lind Hjulskov
Cliff Lind Hjulskov
torsdag, 26 maj 2022, 8:38 08:38

Det forekommer mærkeligt, at ethvert tænkende menneske ikke naturligt ville være åbent og modtageligt over for tanken om, at han ejer sig selv og skulle have ansvaret for sit eget liv, uhindret af nogen menneskelig autoritet. Men det gennemsnitlige menneske, der hører et sådant budskab, angriber ofte budbringeren, insisterer på, at egentlig frihed, en verden uden herrer og undersåtter, ville betyde kaos og ødelæggelse og går derefter stærkt ind for det fortsatte slaveri af hele menneskeheden, inklusive ham selv er det ikke baseret på nogen rationel tanke eller bevis eller erfaring, men baseret på hans egen dybtliggende, eksistentielle terror for det… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
torsdag, 26 maj 2022, 14:54 14:54

Jeg er meget enig. De fleste frygter det ukendte. Plus, dem der ønsker herredømme over andre gør det af samme årsag; frygten for det ukendte; et samfund af lige sjæle.

Ude af kroppen oplevelse, det har jeg prøvet. Fredlig tilstand. Ingen glæde, sorg, lyst, tid eller friktion; kun fred.

Som provokativ tanke, så er denne hersens kropslige dimension, som vi lige nu befinder os i, en test af vores potentiale til at finde samme fred, trods alle kroppens friktioner?

Cliff Lind Hjulskov
Cliff Lind Hjulskov
søndag, 5 juni 2022, 6:54 06:54

Fred, kræver at kvinder, mænd og børn har Suverænitet – uden frihed er mennesket fortabt som slaver.

Last edited 4 months ago by Cliff Lind Hjulskov
Michael Nielsen
Michael Nielsen
torsdag, 16 juni 2022, 14:57 14:57

Hej Cliff, undskyld at jeg først svarer nu. Vidste ikke helt hvad jeg skulle svare og så kom jeg fra det. Men jo, jeg er enig i at suverænitet er vigtigt for at være fri. Med det sagt, så er den personlige suverænitet, samtidig en flytbar og subjektiv størrelse. For jo mere fri vilje man som person vælger at tage ansvar for, jo mere suveræn bliver man vel også? Med andre ord; suverænitetniveau følger niveauet af den personlige vilje, der samtidig er bundet op på egen perspektivering. For eksempel: Hvis du er ansat hos en eller anden og er beordret… Read more »

Cliff Lind Hjulskov
Cliff Lind Hjulskov
tirsdag, 21 juni 2022, 22:17 22:17

Ja, Michael hvad er det, Dine tanker kan udrette? Placebo og Nocebo er to enestående biologiske mekanismer med ufattelig magt over Din biologi. Michael du siger videre; “suverænitet, samtidig en flytbar og subjektiv størrelse.” Sådan ser jeg Suverænitet Principperne i Suverænitet er universelle og siger, at alle mennesker må leve præcis på den måde de måtte ønske, uden at gøre skade. Ethvert menneske har fra undfangelsen ret til at udfolde sig i suverænitet under forståelse for, og i harmoni med, det Princip. Intet menneske har derfor retten til at begrænse et andet menneskes udfoldelse. Det betyder at alene kvinden eller… Read more »

Last edited 3 months ago by Cliff Lind Hjulskov
Marianne Hansen
Marianne Hansen
tirsdag, 10 maj 2022, 22:58 22:58

Du har været en af mine ledestjerner de forgangne 2 år. Tak for dig – og for din styrke til at vise mig og andre, at der er en anden vej, end den gængse…..

Flemming J
Flemming J
torsdag, 16 juni 2022, 8:54 08:54

Meget traumatiserende historie, svært at forestille sig hvor forfærdeligt det har været.😢 Hvis man vil gøre sin hverdag en lille smule nemmere til næste sæson af plandemien, som vel kommer når Ukrainekrigen begynder at kede WEF slænget, så kan man med fordel anskaffe sig en ansigtsmaske som fuldstændig ligner en regulær maske, men giver helt frit åndedræt. Jeg købte en sidste efterår, og det var fantastisk at slippe for de evindelige stofmasker, som alligevel ikke forhindrer smitte af en (for langt de fleste) relativt harmløs virus. Den skal sendes fra USA, så det tager ca 3 uger før den ankommer.… Read more »