Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Herlufsholm-rektor bliver ofret med smart propagandatrick

Ekstra Bladet skriver i dag: Herlufsholm-rektor på kant med loven. Den historie ligner propaganda, der både skal dække over dybden af kulturproblemerne på Herlufsholm og samtidig få kongefamilien til at fremstå som helt almindelige mennesker. Tricket er at beskylde både rektor og kongefamilien for et problem, der reelt ikke er et problem eller i hvert […]

Ekstra Bladet skriver i dag: Herlufsholm-rektor på kant med loven. Den historie ligner propaganda, der både skal dække over dybden af kulturproblemerne på Herlufsholm og samtidig få kongefamilien til at fremstå som helt almindelige mennesker. Tricket er at beskylde både rektor og kongefamilien for et problem, der reelt ikke er et problem eller i hvert […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x