Herlufsholm-rektor bliver ofret med smart propagandatrick

Ekstra Bladet skriver i dag: Herlufsholm-rektor på kant med loven. Den historie ligner propaganda, der både skal dække over dybden af kulturproblemerne på Herlufsholm og samtidig få kongefamilien til at fremstå som helt almindelige mennesker. Tricket er at beskylde både rektor og kongefamilien for et problem, der reelt ikke er et problem eller i hvert … Læs videre Herlufsholm-rektor bliver ofret med smart propagandatrick
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Nielsen
Michael Nielsen
torsdag, 12 maj 2022, 19:16 19:16

God pointe og det ældste trick i bogen. Brug frygt til at holde kritikere i skak.

Når det er sagt, så er det også synd for den unge mand. Håber at en del af massemedierne, vil forfølge historier om den dysfunktionelle subkultur på Herlufsholm. For den er ingen tjent med.

Slet ikke taget i betragtning at en del af skolens elever, ender i toppen af samfunds-pyramiden.