Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Propagandatrick #9: Fokuser mere på modtagelsen end afsendelsen af kritisk information

Jo større dit propagandaprojekt er, des større er chancen for, at nogen derude vil opdage, at det er baseret på bedrag. Det kan du håndtere ved at kontrollere selve modtagelsen af den kritiske information. Det gør ikke noget særligt, hvis nogen har opdaget, at din propaganda er bedrag. Det gør heller ikke noget, hvis de […]

Jo større dit propagandaprojekt er, des større er chancen for, at nogen derude vil opdage, at det er baseret på bedrag. Det kan du håndtere ved at kontrollere selve modtagelsen af den kritiske information. Det gør ikke noget særligt, hvis nogen har opdaget, at din propaganda er bedrag. Det gør heller ikke noget, hvis de […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x