Propagandatrick #9: Fokuser mere på modtagelsen end afsendelsen af kritisk information

Jo større dit propagandaprojekt er, des større er chancen for, at nogen derude vil opdage, at det er baseret på bedrag. Det kan du håndtere ved at kontrollere selve modtagelsen af den kritiske information. Det gør ikke noget særligt, hvis nogen har opdaget, at din propaganda er bedrag. Det gør heller ikke noget, hvis de … Læs videre Propagandatrick #9: Fokuser mere på modtagelsen end afsendelsen af kritisk information
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, 17 Propagandatricks, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
torsdag, 12 maj 2022, 11:44 11:44

kære Per hvad mener du om forfatter Carsten Jensens anholdelse sammen med mange andre ved en “klimademonstration”. jeg synes det er så forfærdeligt og vil ønske du vil lave et indlæg om det. Mange hilsener Lene