Ny forskning: Covid-19-vaccination forbundet med ekstra farlig blodprop i hjernen

Forskere konkluderer i en ny videnskabelig artikel, at covid-19-vaccination er forbundet med øget risiko for slagtilfælde (apopleksi), dvs. blødning eller blodprop i hjernen. Forskerne konkluderer også, at slagtilfælde (stroke) hos en vaccineret er forbundet med mere alvorlige forløb end slagtilfælde hos en uvaccineret. Slagtilfælde er den fjerde hyppigste dødsårsag i Danmark og den hyppigste årsag … Læs videre Ny forskning: Covid-19-vaccination forbundet med ekstra farlig blodprop i hjernen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]