Ekstra Bladet håner Eric Clapton for at være smittet med corona

Under overskriften Kæmpe coronaskeptiker: Nu er Clapton smittet håner Ekstra Bladets journalist Emma Busk nu den modige musiker og coronavaccinekritiker Eric Clapton.

Så vidt jeg ved, har Eric Clapton aldrig benægtet eksistensen af et nyt coronavirus eller en ny covid-19-sygdom. Han har blot været meget offentlig om de alvorlige, neurologiske bivirkninger, han oplevede i kølvandet på vaccination. De forhindrede ham i en lang periode i at spille på sit instrument, guitaren.

Det er i øvrigt bemærkelsesværdigt, at Ekstra Bladets propagandajournalist ikke bemærker det bemærkelsesværdige i, at nu er endnu en vaccineret kendis blevet ramt af den sygdom, som han er blevet vaccineret imod.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
torsdag, 19 maj 2022, 15:19 15:19

hvad er abekopper for noget?