Kaos og forvirring om Søren Brostrøm i WHO

Flere medier skriver i dag, at Søren Brostrøm er ved at blive valgt til formand for WHO’s globale bestyrelse. Nyheden skyldes imidlertid, at en intern notits fra Sundhedsministeriet var blevet lækket ved en fejl. Sundhedsmonitor første nyhed Sundhedsmonitor anden nyhed med dementi Forvirringen tyder dog på, at Brostrøm og Sundhedsministeriet har arbejdet målrettet for at … Læs videre Kaos og forvirring om Søren Brostrøm i WHO
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]